Απόστολος Λύτρας: Εξελίξεις στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου - Η πρόταση του εισαγγελέα

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Λύτρας παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολζωγοπούλου, με την υπόθεση του ζευγαριού να παραμένει ανοιχτεί. Το Σάββατο 13 Ιουλίου, ωστόσο, έγινε γνωστό πως ο εισαγγελέας προχώρησε σε νέα πρόταση για τον κρατούμενο.

Τι συμβαίνει με την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, πρότεινε την αποφυλάκισή του με βραχιολάκι, προς το δικαστικό συμβούλιο, την απόφαση, ωστόσο, για το αν τελικά θα αφεθεί ελεύθερος ή όχι, θα την λάβει το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα που θα εκδώσει.

Δείτε επίσης: Σοφία Πολυζωγοπούλου - «Σπάει» τη σιωπή της για τον Απόστολο Λύτρα: «Υστερόβουλη η συγγνώμη του! Δεν είναι “η κακιά η ώρα”, είναι έγκλημα»

Ο Απόστολος Λύτρας από την πρώτη στιγμή που παραδόθηκε στις αρχές μετά την παραβίαση των περιοριστικών μέτρων που του είχε κάνει η σύζυγός του, υποστήριζε πως δεν είχε πράγματι παραβιάσει τους όρους, τονίζοντας πως δεν είναι ύποπτος φυγής, γι' αυτό και είχε καταθέσει στις 28 Ιουνίου αίτηση με την οποία ζητούσε την αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησής του.

Απόστολος Λύτρας

Ρεπορτάζ της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται αναφέρει, πως ο γνωστός ποινικολόγος εργάζεται στη φυλακή και συγκεκριμένα κάνει μεροκάματα στην καντίνα των φυλακών. Οι κρατούμενοι λοιπόν έχουν την δυνατότητα να κάνουν παραγγελίες στον Απόστολο Λύτρα για τσιγάρα και άλλα είδη.

Δείτε επίσης: Απόστολος Λύτρας: Αγνώριστος μέσα στην φυλακή - Έχει χάσει κιλά και είναι απομονωμένος

Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως όποιος εργάζεται κατά την κράτηση του στη φυλακή μειώνει την ποινή του. Πιο συγκεκριμένα, κάθε ημέρα κράτησης αντιστοιχεί σε δύο κάνοντας κάποια εργασία.