Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Είμαι πολύ λυπημένη! Δυστυχώς...» - Δύσκολες ώρες ανήμερα των γενεθλίων της

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Η μία ατυχία μετά την άλλη φαίνεται πως έχει βρει την Δήμητρα Αλεξανδράκη, καθώς λίγα 24ωρα μετά την περιπέτεια με το σκάφος και τον σύντροφό της (δείτε εδώ τι συνέβη), η ίδια, το Σάββατο 13 Ιουλίου, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως είχε ένα ατύχημα και κατέληξε στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, φαίνεται πως δεν είδε ένα σκαλοπάτι που είχε μπροστά της και έτσι έπεσε και χτύπησε το πόδι της. Επειδή πονούσε πολύ αποφάσισε να πάει στον γιατρό για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις και εκεί αποδείχθηκε πως δεν είναι ένα απλό χτύπημα. Το χειρότερο, ωστόσο, είναι πως αυτό συνέβη την ημέρα των γενεθλίων της και της έριξε πολύ την ψυχολογία.

Το ατύχημα της Δήμητρας Αλεξανδράκη την ημέρα των γενεθλίων της

«Δυστυχώς δεν ξεκίνησε καλά η μέρα των γενεθλίων μου, έπαθα κάταγμα στο ποδαράκι μου και πονάω δυστυχώς πάρα πολύ! Είμαι πολύ λυπημένη. Ένα σκαλοπάτι που δεν είδα…», έγραψε χαρακτηριστικά στο story που δημοσίευσε αρχικά μέσα από το νοσοκομείο.

Δείτε επίσης: «Η αλήθεια είναι ότι...» - Συγκινημένη στον αέρα του Super Κατερίνα μετά τις φήμες εγκυμοσύνης που κυκλοφόρησαν

Δήμητρα Αλεξανδράκη ατύχημα

Και έπειτα αφού είχε επιστρέψει στο σπίτι της με το πόδι της δεμένα, σημείωσε με απογοήτευση: «Χρόνια πολλά και μπράβο μου!».

Δήμητρα Αλεξανδράκη ατύχημα γενέθλια

Πριν από λίγους μήνες είχε άλλο ένα σοβαρό ατύχημα. Όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την ώρα που περπατούσε, έπεσε στο κεφάλι μία μπάρα που είχε τοποθετηθεί κοντά της για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Κρατούσε πάγο στα χέρια της και τον είχε τοποθετήσει στο πρόσωπό της, στο μάγουλο και στα χείλη, καθώς η μία της πλευρά είχε πρηστεί εντελώς. Παρόλα αυτά, δεν έχασε την καλή της διάθεση και έκανε χιούμορ για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω, δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, λίγο έχω πρηστεί, την έχω ακούσει. Καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμ@το. Γιατί; Όχι ρε γα@το και έχω και γύρισμα! Δεν το πιστεύω...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Έχω φωτογραφίες που είμαι παραμορφωμένη! Αν με έβαζαν σε ένα φέρετρο θα...» - Ο κρυφός γάμος και ο κακοποιητικός σύντροφός της

Δήμητρα Αλεξανδράκη σοβαρό ατύχημα