Ανδρομάχη Δημητροπούλου: Με λεοπάρ μπικίνι λίγο πριν γεννήσει στην Πάρο - Χάιδευε την φουσκωμένη της κοιλίτσα

Στιγμές ευτυχίας για την τραγουδίστρια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ανδρομάχη Δημητροπούλου
Instagram / Ανδρομάχη Δημητροπούλου

Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Γιώργο Λιβάνη. Σιγά σιγά ετοιμάζεται να γεννήσει, ωστόσο, η ίδια προς το παρόν απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον σύντροφό της και τους φίλους της. Τις προηγούμενες ημέρες, μάλιστα, βρισκόταν στην Πάρο και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της από εκεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα που ποζάρει μπροστά στην θάλασσα φορώντας το λεοπάρ μπικίνι της, χαϊδεύοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Εντελώς άβαφη, με πιασμένα τα μαλλιά και μοναδικό αξεσουάρ της το χαμόγελό της.

Δείτε επίσης: Ανδρομάχη & Γιώργος Λιβάνης: Τρυφερά φιλιά και χάδια στα μπουζούκια - Η πρώτη δημόσια έξοδος μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Οι αναρτήσεις της Ανδρομάχης Δημητροπούλου με φουσκωμένη κοιλίτσα λίγο πριν γεννήσει


Λίγο πριν υποδεχτεί στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά του με την Ανδρομάχη, ο Γιώργος Λιβάνης παραχώρησε συνέντευξη στο I Love ΣουΚου και, μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε σε αυτή την ευχάριστη περίοδο της ζωής του.

«Ανυπομονώ να γεννηθεί το παιδί μας με την Ανδρομάχη. Αυτά τα πράγματα είναι απλά, ήρθε και έδεσε. Πέρσι τέτοια εποχή, αν με ρωτούσες, θα σου έλεγα ότι αποκλείεται να μου συμβεί όλο αυτό. Όταν είδα το παιδί χοροπηδούσα, αν και η έντονη αντίδραση ήταν πιο μετά. Στην αρχή μου έλεγαν πως ήταν κοριτσάκι για κάνα μήνα, μπερδεύτηκε ο γιατρός. Θέλω να βρίσκομαι μέσα στον τοκετό, είμαι δίπλα της σε όλα και θα είμαι εκεί από την πρώτη μέχρι την τελευταία στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά - δείτε εδώ βίντεο από το gender reveal party.