Αλεξάνδρα Νίκα: Ποια είναι η γυναίκα που περιμένει το παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού - Η ηλικία, οι εφοπλιστές και οι σπουδές της

Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη νεαρή καλλονή σύντροφο του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πηγή: Instagram
Πηγή: Instagram

Από χθες, Παρασκευή 12 Ιουλίου, κυκλοφορεί η είδηση πως η Αλεξάνδρα Νίκα, η σύντροφος του Κωνσταντίνου Αργυρού, είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί. Το Πρώτο Θέμα, συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως η νεαρή διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με το ζευγάρι να γνωρίζει ήδη το φύλο του μωρού, το οποίο είναι αγοράκι!

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2023, είναι δηλαδή πάνω από 1,5 χρόνο μαζί, μετά από ένα κοινό ταξίδι τους στην Ιταλία, και συγκεκριμένα στην Φλωρεντία και την Τοσκάνη, παρόλο που δεν υπάρχουν κοινά τους στιγμιότυπα δημοσιευμένα είτε στα social media είτε στα περιοδικά.

Βέβαια, γενικότερα, όλο αυτό το διάστημα οι δυο τους παραμένουν διακριτικοί, καθώς δεν επιθυμούν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή στα φώτα της δημοσιότητας και να γίνονται στόχος στα τηλεοπτικά πάνελ και στα σάιτ κάθε φορά, γι' αυτό και οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες (δείτε εδώ πότε ήταν η τελευταία τους).

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Νίκα που περιμένει το παιδί του Κωνσταντίνου Αργυρού

Όσο διακριτικοί κι αν είναι, παρόλα αυτά, η ζωή της μέλλουσας μητέρας δεν είναι άγνωστη. Πρόκειται άλλωστε για γόνο της γνωστής οικογένειας που έχει στην κατοχή της την διάσημη αλυσίδα με αλλαντικά. Ο Παναγιώτης Νίκας υπήρξε πρωτοπόρος και ίδρυσε μία από τις πρώτες εταιρείες αλλαντικών το 1966 , ως οικογενειακή επιχείρηση. Το 1970 απόκτησε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και το 1971 ιδρύθηκε η Π.Γ. ΝΙΚΑΣ Α.Β.Ε. με αρχικό κεφάλαιο 14.000.000 δρχ. και έδρα στην Οικονομίδου 6-8 στο Περιστέρι.

Μόλις δύο χρόνια αργότερα η αλλαντοβιομηχανία του Σπαρτιάτη Π. Νίκα ήταν η πρώτη στην Ελλάδα που λάνσαρε το γνωστό μας παριζάκι, αλλά και αλλαντικό σε τετράγωνο σχήμα για τοστ. Η εταιρεία μπήκε στο Χ.Α. στις 22 Απριλίου 1991 με την ονομαστική αξία της μετοχής να ανέρχεται σε 200 δραχμές, αντλώντας κεφάλαια 1,425 δισ. δρχ. και η έδρα της, σύμφωνα με πληροφορίες από το ot.gr, βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Πάμε, όμως, πίσω στην πρωταγωνίστρια! Η ίδια είναι κόρη του Γιώργου Νίκα και της Μιράντας Πατέρα. Είναι 25 ετών και μέχρι πρότινος σπούδαζε στην Καλιφόρνια, ενώ έχει ακόμη δύο αδέλφια, τον Παναγιώτη και τη μικρή Νταίζη.

Γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή μέσω του κοινού τους φίλου του Αντέστη Ευαγγελόπουλου, ο οποίος ήταν μαζί τους στο ταξίδι στην Ιταλία και έκτοτε είναι αχώριστοι! Τα ταξίδια είναι μία από τις κοινές τους αγάπες και ήδη έχουν πραγματοποιήσει αρκετά μαζί - δείτε εδώ φωτογραφίες από την "κρουαζιέρα" τους στα νησιά της Ελλάδας.