Μαρία Αναστασοπούλου: Η κίνηση μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Κολοκυθά - Τι τους κρατάει «μαζί»

Όλο το παρασκήνιο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου
Instagram / Μαρία Αναστασοπούλου

Από την Παρασκευή 12 Ιουλίου κυκλοφορεί δημοσίευμα το οποίο αναφέρει πως η Μαρία Αναστασοπούλου βιώνει δεύτερο "διαζύγιο" μετά το τέλος της συνεργασίας της με τον Γιώργο Παπαδάκη (δείτε εδώ τον δημόσιο αποχαιρετισμό τους), καθώς χώρισε με τον σύντροφό της, Γιάννη Κολοκυθά μετά από 12 χρόνια σχέσης. Πρόκειται για ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη για το περιοδικό Secret.

Αφού, λοιπόν, αυτό κυκλοφόρησε, έγινε γνωστό πως η απόφασή τους δεν κρύβει καμία πικρία ή κάποιον τσακωμό από πίσω και, μάλιστα, το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού αναφέρει πως ο χωρισμός τους ήταν "πολιτισμένος". Θα συνεχίσουν να κρατούν, επίσης, επαφές, διότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό που τα τελευταία χρόνια αποτελούσε το δεύτερο σπίτι τους.

Τι έκανε η Μαρία Αναστασοπούλου μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Κολοκυθά

Παρόλα αυτά, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έχει ήδη μαζέψει τα πράγματά της από το διαμέρισμα που έμεναν στα βόρεια προάστια και έχει μετακομίσει σε δικό της σπίτι στη Νέα Σμύρνη. Οι δυο τους δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και ούτε το σχεδίαζαν, με την ίδια να το έχει εξομολογηθεί και σε παλαιότερη συνέντευξή της, αν και σπάνια μιλούσε για την προσωπική της ζωή.

Δείτε επίσης: «Εσύ είσαι στο σπίτι με τον προϊστάμενό σου» - Το ξεκαθάρισμα της Αναστασοπούλου για τη σχέση της με τον Γιάννη Κολοκύθα

Ούτε στα social media έδειχνε πολλά κομμάτια της προσωπικής της ζωής και μία από τις σπάνιες φωτογραφίες που είχε με τον κάποτε καλό της ήταν από άλλο ένα λάιβ μαζί του, όπου τους είδαμε να διαφωνούν για διάφορα θέματα με τον πιο γλυκό τρόπο.

«"Τα Παιδιά της Αλλαγής" by night», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της, θυμίζοντας σε όλους την κοινή τους ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετείχαν παλιότερα.

Μαρία Αναστασοπούλου σύντροφος