Ντάνιελ Νούρκα: Άσχημη εξέλιξη στο ταξίδι με την σύντροφό του - «Έπρεπε να έρθω στην Τήνο διακοπές για να καταλήξω κέντρο υγείας»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ντάνιελ Νούρκα
Instagram / Ντάνιελ Νούρκα

Ο Ντάνιελ Νούρκα πριν από μερικές εβδομάδες στέφθηκε νικητής του Survivor 2024 και αφού οι πρώτες μέρες του πέρασαν με τον ίδιο να βρίσκεται από τη μία δίπλα στην οικογένειά του που είχε να την δει τόσους μήνες και από την άλλη στα κανάλια να δίνει συνεντεύξεις και να μιλάει για όσα έζησε στο παιχνίδι, αποφάσισε λίγο αργότερα να πάρει το κορίτσι του και να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές - δείτε εδώ την καλή του.

Βρέθηκαν, λοιπόν, οι δυο τους σε ένα από τα πιο ωραία νησιά των Κυκλάδων, την Τήνο, και οι φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δεν σταμάτησαν να ανεβαίνουν. Την Παρασκευή 12 Ιουλίου, ωστόσο, ο ίδιος ενημέρωσε μέσα από ένα story στο προφίλ του πως το ταξίδι τους είχε μία μικρή αναποδιά που στην αρχή ανησύχησε πολύ το ζευγάρι.

Το ατύχημα του Ντάνιελ Νούρκα στις διακοπές του στην Τήνο με την κοπέλα του

Πιο συγκεκριμένα, όπως εξήγησε, είχε ένα μικρό ατύχημα και χρειάστηκε να βρεθεί στο κέντρο υγείας του νησιού. Δεν περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη, ωστόσο έδειξε να απογοητεύετε, καθώς όσο βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης δεν είχε χρειαστεί να πάει στο νοσοκομείο και η ατυχία "έκατσε" πάνω που χαλάρωνε. Ευτυχώς, όμως, λίγο αργότερα, αφού τον εξέτασαν, αποκάλυψε πως δεν ήταν κάτι σοβαρό και το χτύπημα στο πόδι του θα περάσει σύντομα!

«6 μήνες Survivor στον Άγιο Δομίνικο... νοσοκομείο δεν πήγα ποτέ! Έπρεπε να έρθω στην Τήνο διακοπές για να καταλήξω κέντρο υγείας», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: «Με έπιασαν τα κλάματα από την πίεση! Οι γονείς του Φάνη μου...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη του στο Survivor

«Τελικά όλα εντάξει, ούτε σπάσιμο ούτε τίποτα», επισήμανε στη συνέχεια ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας.

Ντάνιελ Νούρκα ατύχημα Τήνος
Instagram / Ντάνιελ Νούρκα

Ήρθε από την Αλβανία στα 5 του χρόνια με τους γονείς του και τη μικρότερη αδελφή του. Αρχικά έμειναν στο Κιάτο, αλλά δεν άργησε η στιγμή που μετακόμισαν στην Αθήνα. Εκεί σπούδασε Τεχνικός Δικτύων και Υπολογιστών.

Δείτε επίσης: Ντανιέλ Νούρκα: «Γεννήθηκα στην Αλβανία! Όταν ήμουν 5 χρονών...» - Η εξομολόγηση για την καταγωγή του

Από παιδί έπαιζε ποδόσφαιρο και πάντα είχε στο μυαλό του ότι με αυτό θα καταπιαστεί, όμως στο λύκειο άρχισε να ασχολείται με την υποκριτική. Κάπως έτσι μπήκε μέσα του το μικρόβιο και άρχισε να το κυνηγάει. Παράλληλα με τις σπουδές του ασχολήθηκε και με το μόντελινγκ, ποτέ όμως σε μόνιμη βάση. Εκτός από τους «Συμπέθερους», έπαιξε και στον περσινό κύκλο της σειράς της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι».

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό YOU είχε δηλώσει χαρακτηριστικά «Ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, κάτι που δεν ευδοκίμησε. Στα εφηβικά μου χρόνια άρχισε να μου μπαίνει η ιδέα της υποκριτικής, στην αρχή περισσότερο από περιέργεια, μέχρι που ήρθα στην Αθήνα και είδα κάποιες παραστάσεις, οπότε αποφάσισα πως αυτό θα κάνω. Αποφάσισα να γραφτώ σε μία σχολή, για να δω αν θα μου αρέσει και, δόξα τω Θεώ, ήταν ακριβώς όπως το είχα στο μυαλό μου, ίσως και καλύτερο»

Διαβάστε εδώ όλη του την συνέντευξη.