Κατάθεση ψυχής από τον Σάκη Κατσούλη: «Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια...»

«Πριν 3 χρόνια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σάκης Κατσούλης
Instagram / Σάκης Κατσούλης

Ο Σάκης Κατσούλης έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor κατά την οποία στέφθηκε νικητής. Ακολούθησε και το Survivor All Star όπου κέρδισε για δεύτερη φορά και έκτοτε έχει επιστρέψει στην καθημερινότητά του, στα μαγαζιά του και στην συγκατοίκηση με την σύντροφό του και επίσης πρώην παίκτρια του ριάλιτι και τις δύο φορές, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πρόσφατα, όμως, βρέθηκε στον τελικό του Survivor 2024 ως συμπαρουσιαστής του Γιώργου Λιανού και φαίνεται πως του ξύπνησαν αναμνήσεις και συναισθήματα που θέλησε να μοιραστεί με τους χιλιάδες ακόλουθούς τους μέσα από μία εξομολογητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε επίσης: «Πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα, με την οποία...» - Η αποκάλυψη της Μαριαλένας Ρουμελιώτη για τον χωρισμό τους

Η συγκινητική ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη

«Πριν 3 χρόνια πήρα μια απόφαση που ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα άλλαζε όχι μόνο την ζωή μου… αλλά και τον τρόπο σκέψης μου!!! SURVIVOR λέγεται….. ένα απλό project για κάποιους αλλά για μένα πραγματικό μάθημα ζωής…!!! Σκέψεις, αναμνήσεις, βιώματα και εμπειρίες που ποτέ μα ποτέ δεν θα ξαναζήσω..Ξεπέρασα τα όρια μου, τολμώ να πω έγινα καλύτερος άνθρωπος… γιατί αντιλήφθηκα και εκτίμησα τα μέχρι πρότινος δεδομένα ( όπως νόμιζα)!!

Δεν είχα σχέδια ούτε όνειρα σε αυτό το παιχνίδι … όμως εσείς και μόνο εσείς με φέρατε εδώ που είμαι σήμερα!!!
2 τελικοί Survivor… 2 φορές νικητής!!!!!! Δεν θα πάψω ποτέ να σας λέω ευχαριστώ, αν και είναι τόσο μικρή αυτή η λέξη για όσα νιώθω !! Σας είμαι ευγνώμων!!!!!!

Υ.Γ. Να κυνηγάτε τα όνειρα σας ακόμα κι αν κάποιοι σας πουν πως δεν μπορείτε !! ΜΠΟΡΕΙΤΕ!!! Εις το επανιδείν (Τα όσα γράφω είναι με δάκρυα στα μάτια. Να μείνει μεταξύ μας όμως)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: H εξομολόγηση για την απόκτηση παιδιού με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη - «Ο Θεός ξέρει και...»


Η γυναίκα της ζωής του, μόλις είδε αυτή την ανάρτηση έσπευσε αμέσως να του σχολιάσει για να δείξει την στήριξή της και δημόσια και με μία λέξη τα είπε όλα. «Σ' αγαπώ», τόνισε.

Το σχόλιο της Ρουμελιώτη στην ανάρτηση του Σάκη Κατσούλη