Πόπη Μαλλιωτάκη: Topless σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Κρήτη - Χαμός στα σχόλια με την φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram

Πιο "καυτή" από ποτέ στην νέα της ανάρτηση στα social media

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη
Instagram / Πόπη Μαλλιωτάκη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη αυτό το διάστημα πραγματοποιεί εμφανίσεις σε διάφορες περιοχές της Κρήτης στο πλαίσιο της περιοδείας της και έχει καθημερινή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Πραγματοποιεί, μάλιστα, πολύ συχνά αναρτήσεις της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τις στιγμές της στο νησί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια δημοσίευσε μία από τις πιο "καυτές" αναρτήσεις της μέχρι σήμερα. Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας μόνο το κάτω μέρος από το λευκό μπικίνι της, κρύβοντας τα επίμαχα σημεία με τα μαλλιά της, ενώ συνόδευσε την φωτογραφία με τους στίχους του viral τραγουδιού «Βοριάς» στην λεζάντα.

Η topless ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη στην Κρήτη

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει συζητηθεί πολλές φορές για τις εμφανίσεις της τόσο θετικά όσο και αρνητικά, ωστόσο η τραγουδίστρια φαίνεται πως δεν πτοείται από τα σχόλια (δείτε εδώ την απάντησή της σε απαράδεκτο μήνυμα που δέχθηκε). Η νέα της δημοσίευση στο πολυτελές ξενοδοχείο όπου και διαμένει απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγη ώρα προκαλώντας «αναστάτωση» στους διαδικτυακούς της φίλους στο προφίλ της στην πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: Πόπη Μαλλιωτάκη - «Θα έκανα one night stand με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη και όχι με τον...»


Νωρίτερα είχε κάνει άλλη μία ανάρτηση που συγκέντρωσε χιλιάδες like και σχόλια. Πόζαρε στην καμπάνα γνωστού beach bar των Χανίων φορώντας το φούξια μπικίνι της και «προκάλεσε εγκεφαλικά» με το βίντεο που δημοσίευσε στους διαδικτυακούς της φίλους. Με άψογες αναλογίες και πιο "καυτή" από ποτέ, κατά τη διάρκεια του βίντεο εκδήλωσε την αγάπη της στο κοινό της. «Άλλα μάτια δεν τα ξέρω, άλλο σώμα δεν το θέλω, σ’ άλλη αγάπη δεν χαρίζομαι..», έγραψε η ίδια.

Δείτε επίσης: «Από τη μία είχα τον σύζυγο και από την άλλη το φλερτ....» - Η σπάνια εξομολόγηση της Πόπης Μαλλιωτάκη για την σχέση της με τον Λαζαρίδη