Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Το βίντεο με τις τρυφερές στιγμές μαζί με τον Δημήτρη Λάλο από τον Σασμό - Το όλο νόημα τραγούδι

Τα ευχάριστα νέα για το τηλεοπτικό ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σασμός μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, ωστόσο, θα πάρει λίγο καιρό και στους τηλεθεατές, αλλά κυρίως στους πρωταγωνιστές να το συνηθίσουν. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου και ο Δημήτρης Λάλος, μάλιστα, δήλωσαν πρόσφατα σε συνέντευξή τους πως θα είναι δύσκολο να είναι χωριστά ο ένας από τον άλλο, καθώς για τρία συνεχόμενα χρόνια ήταν ένα από τα πιο αγαπητά τηλεοπτικά ζευγάρια - δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξή τους.

Η ηθοποιός, βέβαια, συναντά συχνά στα social media αποσπάσματα της σειράς, όπως επίσης τις δημιουργίες των θαυμαστών της με φράσεις και στιγμές που η ίδια και ο "Μαθιός" είχαν ζήσει και προκαλούσαν ανατριχίλα και την Παρασκευή 12 Ιουλίου, μάλιστα, η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα από τα βίντεο που έφτιαξαν με τα τρυφερά τους τετ α τετ, πίσω από το οποίο ακούγεται η εισαγωγή από το τραγούδι της Νατάσας Μποφίλιου «Το όνομά μου».

Η ανάρτηση της Μαριλίτας Λαμπροπούλου με τις τρυφερές στιγμές Μαθιού & Βασιλικής στον Σασμό

«Πανέμορφο έντιτ. Τόσο ταλαντούχα παιδιά είστε, τόσες δημιουργίες κάθε μέρα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Δημήτρης Λάλος & Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Η επιβεβαίωση για τη σχέση τους - «Είναι διακριτικά μαζί!»

Παρόλα αυτά, η Βασιλική μπορεί να αποχωρίστηκε τον Μαθιό, αλλά η Μαριλίτα θα συνεχίζει να βλέπει και να συνεργάζεται με τον Δημήτρη, σε ένα εντελώς διαφορετικό project, αφού πρωταγωνιστούν μαζί στην θεατρική παράσταση «Ποιητές του ονείρου», η οποία είναι ουσιαστικά ένας ύμνος στον έρωτα, όπως γράφει η ανακοίνωση.

«Μια συναρπαστική παράσταση στο Ρομαντικό Παρίσι του 19ου αιώνα, με επίκεντρο την θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών.

Ο θυελλώδης έρωτας των δυο δημιουργών θα ξεδιπλωθεί επί σκηνής μέσα από αριστουργηματικά μουσικά έργα και προσωπικές επιστολές που αντάλλαξαν, τόσο μεταξύ τους όσο και με τους επιστήθιους φίλους τους Franz Liszt και Eugène Delacroix. Η σχέση τους καταγράφηκε ανά τους αιώνες, έγινε θρύλος και ενέπνευσε διανοούμενους και απλούς ανθρώπους», αναφέρεται μεταξύ άλλων.