Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Με αυτά που ξέρουμε, ήταν αδικία...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Χατζίδου & Ετεοκλής Παύλου: «Με αυτά που ξέρουμε, ήταν αδικία...» - Η αποκάλυψη για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, συνάντησε την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου, οι οποίοι στάθηκαν να κάνουν μερικές δηλώσεις μέσα από το αυτοκίνητό τους. Αναφέρθηκαν στην τηλεοπτική σεζόν που πέρασε και στα νούμερα της εκπομπής τους στο STAR, ενώ μίλησαν και για κάποια άλλα πρόσωπα του χώρου.

Συγκεκριμένα, απάντησαν για την Μπέττυ Μαγγίρα και το τέλος της συνεργασίας της με τον ΑΝΤ1 μετά από ένα χρόνο, εξηγώντας πως έχουν ακούσει διάφορα σχετικά με όσα συνέβησαν πίσω από τις κάμερες και υποστηρίζουν πως δεν ήταν σωστή η αντιμετώπιση από την πλευρά του σταθμού.

Η αποκάλυψη Χατζίδου & Παύλου για την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον ΑΝΤ1

«Παρακολουθούμε τα νούμερα, αλλά δεν μας αγχώνουν. Είναι αυτό που μου είχαν πει εμένα. Είτε έχω έναν άνθρωπο κάτω από τη σκηνή είτε χιλιάδες, εγώ θα κάνω αυτό ακριβώς που θέλω να κάνω», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για το Breakfast at Star και ο Ετεοκλής Παύλου συμπλήρωσε: «Τα όχι τόσο καλά νούμερα, σε πεισμώνουν. Τα πολύ καλά νούμερα, σε αποκαλύπτουν. Αυτό έχω παρατηρήσει».

«Τη νέα σεζόν θα έχουμε αέρα ανανέωσης, την ίδια ομάδα, με ψυχαγωγικό καθαρά χαρακτήρα», τόνισε επίσης η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια.

Όσον αφορά στη Μπέττυ Μαγγίρα, ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε: «Σίγουρα είναι στενάχωρο να μένουν άνθρωποι χωρίς δουλειά» και η καλή του επισήμανε: «Νομίζω ότι κανείς δεν θα χαθεί. Είναι στενάχωρο, μου έχει τύχει και εμένα. Στενοχωριόμουν και έλεγα γιατί μου συνέβη αυτό. Με αυτά που ξέρουμε, ήταν αδικία αυτό που έγινε. Ήταν μία πολύ δεμένη ομάδα με ξεχωριστό χαρακτήρα».

«Ήταν σαν να έγινε μία πρόταση που δεν μπορούσε να δεχθεί», είπαν και οι δύο μαζί», κατέληξε ο σύζυγός της.

Η Μπέττυ Μαγγίρα, ωστόσο, δεν έχει μιλήσει για τίποτα από όσα μπορεί να έχουν συμβεί και έχει κάνει μόνο την εξής ανάρτηση:

«Ένας νέος μήνας ξεκινα !

Έτσι είναι η ζωή….. όταν κατι τελειώνει , κάτι νέο αρχίζει!
Ας είναι αυτό μια νέα αρχή λοιπόν για ολους μας!

Το παλιό δεν «πεθαίνει» μόνο μας μαθαίνει! Όλα συμβαίνουν για καποιο λόγο κι ο λόγος είναι η εξέλιξη !
Άλλωστε οι δεσμοί δεν σπάνε!!! Θα μας ενώνουν πάντα με τους ανθρώπους που αγαπήσαμε , γελάσαμε , κλάψαμε και ανταλλάξαμε κομμάτια της ψυχής μας !!! Θα μας ενώνει ΠΑΝΤΑ αυτό ! Και χαίρομαι γιατί μέσα από την δουλειά αυτή ,γνωρισα νέους φίλους, άτομα που έμαθα από αυτούς -πηρα,κι εύχομαι να έδωσα- και θα ναι για πάντα μέρος της ζωής μου!

Τιποτα δεν είναι ρόδινο αλλά και σε ποια δουλειά είναι όλα ρόδινα? Πάντα υπάρχουν προβλήματα , εντάσεις , «θέματα» γιατί είμαστε άνθρωποι και σφάλματα κάνουμε που λέει και το λαϊκό άσμα!
Όμως το «όραμα» δεν χάνεται ποτέ!! Όχι όνειρο !!! ΟΡΑΜΑ !
Κι όπως είπε ο Αρνολντ «αφού το οραματίστηκα μπορώ να το πετύχω! «Το είδα», άρα μπορώ να το κάνω!!!
Έχει πει και κάτι άλλο ωραίο όμως και θα το κάνω πράξη και αυτό !!!

I LL BE BACK!!!!!!

Και μην ξεχνάτε … σας αγαπώ ! (Αυτό είναι της Αλιφέρη ! Δεν τα έχει πει όλα ο Αρνολντ!!!!!)», έγραψε.