Τζώνη Καλημέρης: Εκείνος είναι 68 ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας με την νέα του σύντροφο, οι σπουδές της και το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Ποιος έκανε την πρώτη κίνηση και τι έχει δηλώσει η ίδια για τον γάμο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, πως ο Τζώνη Καλημέρης, δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Χριστίνα Κοντοβά, είναι ξανά ερωτευμένος και σε σχέση με μία καλλονή παρουσιάστρια. Η ίδια είναι Κύπρια, ονομάζεται Ελπίδα Ιακωβίδου και εργάζεται σε γνωστό κανάλι εκεί - δείτε εδώ την αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη.

Η σχέση τους μετράει μόλις τρεις μήνες και παρόλο που ο πρώτος είναι πάντα διακριτικός όσον αφορά στην προσωπική του ζωή, το alphanews.live αποκάλυψε νέες λεπτομέρειες για το ειδύλλιο αυτό. Το ρεπορτάζ, συγκεκριμένα, αναφέρει πως η γυναίκα αυτή είναι ο λόγος που το ισχυρό πρόσωπό αυτό της τηλεόρασης συχνάζει στα αεροδρόμια και πηγαινοέρχεται το τελευταίο διάστημα.

Όλο το παρασκήνιο για τη νέα σχέση του Τζώνη Καλημέρη

Παρόλα αυτά, η 44χρονη (εκείνος είναι 68) αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Αθήνα και θα παραμείνει στην πρωτεύουσα όλο το καλοκαίρι για να περάσει χρόνο με τον καλό της. Δεν σκοπεύουν να παίζουν κρυφτό με τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους, αφού στόχο έχουν να κάνουν ακόμη πιο φανερή τη σχέση τους σταδιακά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις ίδιες πληροφορίες, οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια μίας εξόδου τους με κοινή παρέα και ενώ υπήρξε ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές, ο Τζώνη Καλημέρης ήταν εκείνος που έκανε την πρώτη κίνηση και την φλέρταρε έντονα.


Δείτε επίσης: Δίμετρος και κούκλος ο γιος που απέκτησε με την Κοραλία Καράντη

Η ίδια έχει γεννηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 1980 στη Λευκωσία και έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ έχει πτυχίο και στις Διεθνείς Σχέσεις.

«Σπούδασα Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχω και ένα δεύτερο πτυχίο στις Διεθνείς Σχέσεις. Η επαφή με την τηλεόραση ήρθε τυχαία όταν συνάντησα κάποιον σε ένα νυχτερινό κέντρο και με ρώτησε αν θέλω να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Έγινε μια συνάντηση μετέπειτα με έναν σκηνοθέτη από το ΡΙΚ κι από εκεί ξεκίνησαν όλα», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Ως καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα Να Δεις», μάλιστα, είχε εξομολογηθεί για τον έρωτα και τον γάμο: «Δεν είμαι και πολύ των γάμων. Όταν με ευλογήσει ο θεός να παντρευτώ, θέλω να είμαστε 100 άτομα σε ένα νησί. Σημασία έχει να πας στην εκκλησία να ευλογήσει ο θεός τον έρωτα σου, με τα δικά σου άτομα. Δεν με έχω φανταστεί νυφούλα, η οικογένεια μου το γνωρίζει ότι θα έρθω μια ημέρα και θα τους πω τον άλλο μήνα παντρεύομαι».