Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριολάτου: Reunion μετά το τέλος των γυρισμάτων του Maestro

Μουσική βραδιά για τους δύο πρωταγωνιστές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί ακόμα να μην έχει προβληθεί το τέλος της σειράς Maestro, ωστόσο τα γυρίσματα στους Παξούς έχουν ολοκληρωθεί και οι πρωταγωνιστές απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι χωρίστηκαν, ωστόσο, αφού άπαντες έχουν δηλώσει πως πέρασαν εξαιρετικά αυτό το διάστημα και δέθηκαν με τους συναδέλφους τους σε αυτή τη δουλειά.

Για του λόγου το αληθές, αχώριστοι παραμένουν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, που βρέθηκαν μαζί σε συναυλία στην Τεχνόπολη της Αθήνας. Ο δημιουργός του Maestro και η «μούσα» του απόλαυσαν το live που έκαναν οι Σκιαδαρέσες, οι κόρες του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Μπέσυς Μάλφα, με guest τον Ορέστη Χαλκιά που πρωταγωνιστούσε επίσης στην επιτυχημένη σειρά του Mega.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Σπάνια φωτογραφία αγκαλιά με τον πατέρα του και τον αδερφό του στην Σαντορίνη

Νίκη Σκιαδαρέση, Ορέστης Χαλκιάς
Νίκη Σκιαδαρέση, Ορέστης Χαλκιάς

Στήριξαν τον συνάδελφό τους ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου

Καταχειροκροτήθηκε ο Ορέστης Χαλκιάς, που ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στη Νίκη και την Όλγα Σκιαδαρέση, ενώ ανάμεσα σε εκείνους που τον στήριξαν με την παρουσία τους ήταν φυσικά ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου. Στο τέλος της βραδιάς πόζαραν αγκαλιασμένοι οι τρεις τους, καθώς και με τις Σκιαδαρέσες,

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Ορέστης Χαλκιάς, Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Ορέστης Χαλκιάς, Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Νίκη Σκιαδαρέση, Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ορέστης Χαλκιάς, Όλγα Σκιαδαρέση
Νίκη Σκιαδαρέση, Κλέλια Ανδριολάτου, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Ορέστης Χαλκιάς, Όλγα Σκιαδαρέση

To «αντίο» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη στους Παξούς

Ο δημιουργός του Maestro είχε αποχαιρετήσει το αγαπημένο του νησί με μία μακροσκελή ανάρτηση και ένα συγκινητικό βίντεο.

«Επειδή όλοι μου λέγανε πόσο αναίσθητος και κυνικός είμαι που δεν συγκινήθηκα με το τέλος των Παξών, αποφάσισα να φτιάξω ένα βιντεάκι (με ό,τι είχα στο κινητό μου) από το νησί. Και καθώς το έφτιαχνα θυμήθηκα πόσο τελικά μεγάλη πολυτέλεια είναι να περνάς έτσι ανθρώπινα και δημιουργικά μαζί με άλλους. Ειδικά σε αυτήν την εποχή της απόλυτης σκληρότητας.

Και μόνο για αυτό θα είμαι ευγνώμων στο νησί και σε όλον αυτόν τον κόσμο που πέρασα μαζί τους τόσες εποχές. Παγωτά, γενέθλια, αγωνίες, θεομηνίες, βάρκες, δάση, σπηλιές, παραλίες, ερείπια,εκκλησίες, καφενεία, χοροί, Marbella, ντόπιοι και μια ομάδα που αγάπησε αυτό το νησάκι όσο κανένας άλλος.

Υ.Γ. Τελικά εκείνη η μουσική του @kostaschristides που είχε γράψει ένα πρωινό πριν 3 χρόνια εκφράζει απόλυτα ότι ζήσαμε στο Maestro (in blue)!!!», έγραψε στην ανάρτησή του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.