Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το σώμα της δέκα μέρες μετά την γέννα του δεύτερου παιδιού της - Η πρώτη ολόσωμη ανάρτησή της

Με κοντό φορεματάκι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Instagram / Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει επιστρέψει στο σπίτι της μετά τη γέννα του δεύτερου παιδιού της (δείτε εδώ την αποκάλυψή της για το όνομά του) και σιγά σιγά επιστρέφει στην παλιά της ρουτίνα και καθημερινότητα. Έτσι, δημοσιεύει όλο και πιο συχνά φωτογραφίες και story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και την Παρασκευή 12 Ιουλίου δημοσίευσε την πρώτη της ολόσωμη ανάρτηση μετά τον τοκετό.

Έχουν περάσει συνολικά δέκα μέρες από τότε και η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει χάσει τα κιλά που απέκτησε κατά τη διάρκεια της κύησης. Φόρεσε το μαύρο της φόρεμα, πρόσθεσε και τα αγαπημένα της αξεσουάρ, κάποια στα χέρια και, φυσικά τα αγαπημένα της γυαλιά ηλίου στο πρόσωπό και εντυπωσίασε.

Η 1η ολόσωμη ανάρτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου μετά τη γέννα

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως προσέχει γενικά πολύ τον εαυτό της και προσπαθεί πάντα να τρώει υγιεινά - δείτε εδώ το γεύμα που έφτιαξε τις προάλλες - κάτι που κάνει πιο εύκολή την μετάβαση μετά τον ερχομό του δεύτερου μωρού.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σώμα μετά τη γέννα

Η ίδια, πάντως, πηγαίνει και αρκετά συχνά στο γυμναστήριο και μετά την πρώτη της γέννα είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικά βίντεο με τις ασκήσεις που ακολουθούσε και άλλαξαν εντελώς την εικόνα της, με την ίδια να επιστρέφει στα κιλά πριν από την εγκυμοσύνη της σε dt (δείτε την εδώ με μπικίνι στην παραλία).

«Not a typical day», έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ της και τα σχόλια είχαν γεμίσει με μηνύματα υποστήριξης και θαυμασμού από τους ακόλουθούς της για την προσπάθεια και την επιμονή της. Αυτά είναι τα έξι "μυστικά" της και δεν είναι δύσκολο να τα κάνει κανείς και στο σπίτι, ακόμη κι αν δεν θέλει να πάει στο γυμναστήριο.