Ο Στηβ Μιλάτος δηλώνει μετά τη δίκη για βιασμό: «Ήταν μία μαύρη σελίδα στη ζωή μου»

Αποκάλυψε το λόγο που πήρε διαζύγιο

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Summer’s Cool» και τον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη, παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος. Το μοντέλο αναφέρθηκε στο τέλος του γάμου του με την Άννα Παπαϊωάννου, που κράτησε μόλις 2 μήνες, καθώς και στις καταγγελίες που τον βάραιναν για βιασμό, απ' τις οποίες απαλλάχθηκε ως αθώος.

«Στο Big Brother είχατε δει ένα φλερτ, δεν ήταν έρωτας. Έρωτας ήταν ο γάμος μου, ο οποίος έληξε δυστυχώς ή ευτυχώς δεν ξέρω. Θα το ξαναέκανα όλο από την αρχή, αλλά έχει τελειώσει και προχωράμε παρακάτω. Σε κάθε χωρισμό υπάρχουν θετικά και αρνητικά. Λησμονείς, χαίρεσαι, είναι δίκοπο μαχαίρι. Ήμασταν μαζί δυόμισι χρόνια και δύο μήνες μετά τον γάμο χωρίσαμε».

Δείτε επίσης: Στηβ Μιλάτος - Ανακλήθηκε η μήνυση εις βάρος του για βιασμό: «Επιτέλους ένα κακό κεφάλαιο έκλεισε»

Ο Στηβ Μιλάτος για τον γάμο του και για τη δίκη

«Άλλα ζευγάρια μέσα στην καραντίνα χώρισαν και άλλα ερωτεύτηκαν. Εμείς ερωτευτήκαμε στην καραντίνα, αλλά ξεχάσαμε ότι υπάρχει μία ρουτίνα στον έξω κόσμο. Ήρθαμε αντιμέτωποι με διαφορετικά πράγματα, δεν ήμασταν και ώριμοι για κάποιες καταστάσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και ήρθε το τέλος. Εννοείται θα ξαναπαντρευόμουν και θέλω να κάνω και παιδί», αποκάλυψε εν συνεχεία ο Στηβ Μιλάτος.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην καταγγελία για βιασμό, απ' την οποία αθωώθηκε πρόσφατα. «Τέλειωσαν οι δυσκολίες με τα δικαστήρια. Η πληγή είναι ένα σημάδι που σου θυμίζει το παρελθόν και ένα μάθημα που δεν μπορείς να ξεχάσεις. Ήταν μια μαύρη σελίδα στη ζωή μου. Προχωράω παρακάτω, να 'ναι καλά η κοπέλα. Αν έχασα ανθρώπους από αυτό, δεν ήταν φίλοι μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στηβ Μιλάτος.