Σήμερα ο γάμος γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου στην Αίγινα – Οι ευχές στον αέρα και η μοναχική έναρξη

Οι συνεργάτες του τον αποχαιρέτησαν από χθες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή στην κοινή ζωή ενός ζευγαριού ετοιμάζεται να ζήσει ο δημοσιογράφος, και παρουσιαστής του Action 24, Γιώργος Κακούσης. Όπως ανακοίνωσε η συνάδελφος και συμπαρουσιάστριά του στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη», Άννα Λιβαθυνού, ήδη βρίσκεται στην Αίγινα, όπου και αναμένεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την σύντροφό του, Στέλλα.

«Ελπίζουμε να είστε όλοι πάρα πολύ καλά, ελάτε να περάσουμε μαζί αυτή τη μέρα. Όπως κι εσείς βλέπετε, είμαι μόνη μου. Ο Γιώργος δεν είναι μαζί μας, ο Γιώργος Κακούσης, το αγόρι μας, παντρεύεται σήμερα το απόγευμα, εκεί στο όμορφο νησί του, την Αίγινα. Εμείς να του ευχηθούμε ολόψυχα, μέσα από την καρδιά μας, όλοι εδώ στην Πρωινή Ζώνη, να είναι πάντα καλά. Με το καλό, ευτυχισμένοι μαζί μαζί με τη Στέλλα του», είπε σήμερα η Άννα Λιβαθυνού στον αέρα της Πρωινής Ζώνης του Action 24, κάνοντας μία... μοναχική έναρξη, αλλά στέλνοντας ολόψυχα τις ευχές της.

Η έκπληξη που έκαναν στον δημοσιογράφο οι συνεργάτες του

Η ανακοίνωση είχε γίνει χθες, όταν οι συνεργάτες του Γιώργου Κακούση τον αιφνιδίασαν on air στο τέλος της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» με ένα βίντεο με αγαπημένες στιγμές του ζευγαριού. Ο δημοσιογράφος αντέδρασε έκπληκτος, λέγοντάς τους, «Ρε δεν πάτε καλά», αν και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του.

Στο πλατό μπήκαν η Ντόρα Κουτροκόη με τον Νίκο Υποφάντη, για να του ευχηθούν τα καλύτερα και να τον ρωτήσουν πώς νιώθει για τη μεγάλη μέρα που πλησιάζει. Ο δημοσιογράφος του Action 24 τους αιφνιδίασε, απαντώντας: «Παιδιά, τη δεύτερη φορά είναι πιο εύκολα. Με συγκινήσατε», ενώ τους ευχαρίστησε για αυτή τη γλυκιά κίνηση.