Διαγνώστηκε με όγκο στις ωοθήκες και υποβάλλεται σε υστερεκτομή: «Αφαιρώ αυτό που μου χάρισε τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου»

Συγκινεί με την ανακοίνωσή της

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Ο ρόλος της μητέρας είναι απόλυτα συνυφασμένος με τη δημόσια παρουσία της, γι' αυτό και τα πρόσφατα νέα ήρθαν σαν «κεραυνός» στην οικογενειακή της ευτυχία. Όπως ανακοίνωσε, οι γιατροί την ενημέρωσαν πως θα πρέπει να αφαιρέσει τις ωοθήκες και τη μήτρα της, αφού ανακάλυψαν έναν μικρό όγκο και μια κύστη στην περιοχή.

Ο λόγος για την Κρις Τζένερ η οποία θα υποβληθεί σε υστερεκτομή, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians», μέσα σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

Δείτε επίσης: Κρις Τζένερ: Διαγνώστηκε με όγκο - Η στιγμή που το ανακοινώνει με δάκρυα στα μάτια στις κόρες και τον σύντροφό της

Η εξομολόγησή της για τον όγκο και την υστερεκτομή

«Θα κάνω υστερεκτομή. Aφαίρεσα ήδη μερικές από τις ωοθήκες μου και σήμερα με πήραν τηλέφωνο επειδή υπήρξε ένα εύρημα και πρέπει να επέμβουν. Θα αφαιρέσω κάτι που μου χάρισε έξι από τα καλύτερα κομμάτια της ζωής μου. Είμαι πολύ συγκινημένη. Όταν είσαι νέος, λες ότι θες να κάνεις οικογένεια. Και πραγματικά, είναι το μόνο για το οποίο μιλούσα, για 40-50 χρόνια. Λοιπόν, τώρα μιλάμε για μία εντελώς διαφορετική διαδικασία», εξήγησε η Κρις Τζένερ.

«Η μαμά μου είναι πολύ λυπημένη που χάνει τις ωοθήκες της και νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε να το δει σαν μια θετική στιγμή και να της φτιάξουμε τη διάθεση», τόνισε με τη σειρά της η Κιμ Καρντάσιαν, που μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια ετοίμασαν ένα «αποχαιρετιστήριο» πάρτι για τις ωοθήκες της, έφτιαξαν τούρτα και στόλισαν το χώρο με λουλούδια και μπαλόνια. Αγκαλιάζοντας τα λουλούδια, η Κρις Τζένερ λέει: «Νιώθω λες και γέννησα ξανά», με την Κιμ να τη διακόπτει: «Οι ωοθήκες σου δούλεψαν υπερωρίες».

«Μου άρεσε να είμαι έγκυος, το λάτρευα. Θρηνώ που δεν θα μπορώ να μείνω έγκυος ξανά, ήταν αυτή η υπέροχη στιγμή της ζωής που ένιωθα ότι όλα σταματούσαν. Η ζωή ήταν υπέροχη. Ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου», εξομολογείται σχετικά η Κρις Τζένερ.