Διαφορετικές διακοπές για την Σίσσυ Χρηστίδου: Η βαρκάδα με φούτερ σε χειμερινό προορισμό

Το καλοκαίρι αλλιώς για την παρουσιάστρια του MEGA

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου
Instagram / Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από μερικές ημέρες αποχαιρέτισε συγκινημένη το τηλεοπτικό της κοινό, αλλά και τους συνεργάτες της στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι (δείτε εδώ τα λόγια της), και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σε αντίθεση, όμως, με τους περισσότερους Έλληνες celebrities, που διασκεδάζουν στη Μύκονο, αλλά και σε άλλα νησιά της Ελλάδας, η παρουσιάστρια επέλεξε έναν... χειμερινό προορισμό.

Ταξίδεψε, μάλιστα, εκτός συνόρων και έφτασε μέχρι το Βέλγιο και συγκεκριμένα στην πόλη Μπριζ, όπου το τοπίο, ακόμα κι αν είναι καλοκαίρι, δεν είναι τόσο ηλιόλουστο, ενώ το κρύο και οι βροχές είναι χαρακτηριστικό του. Παρόλα αυτά είναι μαγευτικό και η ίδια το απέδειξε δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από τις όμορφες εικόνες που αντίκρισε κάνοντας βαρκάδα στο κανάλι.

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου από το ταξίδι της στο Βέλγιο

«Βαρκάδα στη Βρύγη», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης και οι διαδικτυακοί της φίλοι στα σχόλια της πρότειναν κι άλλα μέρη που πρέπει να επισκεφθεί εκεί, ενώ άλλοι ταξίδευαν απλώς μαζί της μέσα από το post της.

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια, έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου από τότε»


Η τελευταία της εξόρμηση ήταν στην Ερέτρια πριν από ένα περίπου μήνα, όπου οι ζέστες και τα μπάνια είχαν ξεκινήσει ήδη. Πόζαρε μπροστά στον ήλιο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα και απλά αξεσουάρ και εντυπωσίασε όσους περνούσαν από δίπλα της!

Δείτε επίσης: «Ο γιος μου έχει φέρει κορίτσι στο σπίτι! Είναι 1,5 χρόνο μαζί» - Οι σχέσεις της παρουσιάστριας με την κοπέλα του

[/OEmbed]