Ανανεωμένη η Κατερίνα Παπουτσάκη - Βόλτα με γουρούνες, βουτιές, μεζεδάκια και κοκτέιλ σε μπαράκια

Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη
Instagram / Κατερίνα Παπουτσάκη

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να πρωταγωνιστεί στο cast της ολοκαίνουριας σειράς που ετοιμάζει ο ALPHA (δείτε εδώ περισσότερα), ωστόσο στο ενδιάμεσο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, στιγμές από τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου, μάλιστα, δημοσίευσε στο προφίλ της μία σειρά από φωτογραφίες από την εξόρμηση με τους φίλους της, η οποία περιλάμβανε βόλτα με γουρούνες, κοκτέιλ σε μπαράκια , βουτιές στην θάλασσα και νόστιμα μεζεδάκια. Η ηθοποιός δεν αποκάλυψε σε ποιο μέρος βρισκόταν, ωστόσο φάνηκε πως γέμισε τις μπαταρίες της και ξεκουράστηκε.

Φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της Κατερίνας Παπουτσάκη με την παρέα της

Επέστρεψε, λοιπόν, ανανεωμένη και μαυρισμένη! Φυσικά, τα like έπεσαν "βροχή" και τα σχόλια από τους φίλους της αλλά και από τους ακόλουθούς της ήταν δεκάδες. Μέσα σε αυτά υπήρχαν και πολλά που αναφέρονταν στο εντυπωσιακό και γραμμωμένο της σώμα.

Δείτε επίσης: Της κόπηκε το χαμόγελο - Έφυγε άρον άρον μόλις ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφόρησε για την προσωπική της ζωή


Τα μπάνια, βέβαια, ξεκίνησαν πολύ νωρίτερα για εκείνη, αφού πέρασε τις ημέρες του Πάσχα οικογενειακά, μαζί με τους δύο γιους της, Μάξιμο και Κίμωνα και χάρη στον καλό καιρό που επικρατούσε, έκανε το πρώτο μπάνιο μαζί τους. Στιγμές στην παραλία για μαμά και γιους, που φαίνεται να πέρασαν μία υπέροχη μέρα μακριά από σκοτούρες και άγχη.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Παπουτσάκη: Της κόπηκε το χαμόγελο - Έφυγε άρον άρον μόλις ρωτήθηκε για τη φήμη που κυκλοφόρησε για την προσωπική της ζωή

Μητέρα και γιοι υποδέχτηκαν το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα, με την ηθοποιό να μοιράζεται ορισμένα στιγμιότυπα από την σημερινή ημέρα, τόσο δικά της όσο και των γιων της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη απέκτησε δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Παναγιώτη Πιλαφά.

«Ο Κίμωνας είναι τραγουδιστής εν δυνάμει, γενικώς, είναι ένας ροκ σταρ, μαζί με τον Μάξιμο, ακούνε μέταλ βέβαια, αυτά δεν τους αρέσουν πάρα πολύ», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Παπουτσάκη για εκείνους και για τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την ενασχόλησή της με το τραγούδι.

Δείτε κάτω τα στιγμιότυπα που ανέβασε:

undefinedundefinedundefined