Άννα Μπεζάν: Αγκαλιά με την κόρη της στην παραλία - Η Χριστίνα Νεκταρία έχει ψηλώσει πολύ

Διακοπές στη Μύκονο οικογενειακώς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Άννα Μπεζάν
Instagram / Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν περνάει την ημέρα της δίπλα στην κόρη της στο νησί των ανέμων αυτό το διάστημα, καθώς εκεί βρίσκεται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Παππάς, ο οποίος έχει επιχείρηση στη Μύκονο μαζί με την μητέρα του. Καθημερινά αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις βόλτες τους εκεί, όμως την Πέμπτη 11 Ιουλίου έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με την 1,5 έτους Χριστίνα Νεκταρία, κάνοντας τους ακόλουθούς της να ξετρελαθούν - δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της περίπου ένα χρόνο πριν.

Μητέρα και κόρη βρίσκονταν στην παραλία και η μικρή καθόταν στην αγκαλιά της μαμάς της και την κοιτούσε στα μάτια - δείτε εδώ την εξομολόγηση της Χριστίνας Παππά για το πρόβλημα υγείας της. Φορούσε το χρωματιστό της μαγιό και τα παπούτσια θαλάσσης για να μην καίγονται τα πόδια της, ενώ η μητέρα της είχε επιλέξει ένα ολόσωμο μαύρο μαγιό.

Η τρυφερή ανάρτηση της Άννας Μπεζάν με την κόρη της

Άννα Μπεζάν κόρη

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η περήφανη μανούλα είχε εξομολογηθεί για τον σύντροφο και το παιδί που απέκτησαν μαζί: «Δεν φοβήθηκα την οικογένεια με τον Δημήτρη, γιατί και εκείνος πίστευε πολύ σε όλο αυτό που θα γινόταν. Ο Δημήτρης μου μιλούσε για παιδιά από την πρώτη εβδομάδα της γνωριμίας μας. Ήταν όλα πάνω στην γνωριμία, πάνω στον έρωτα και δεν σταθήκαμε εκεί».

«Σίγουρα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος σκέφτηκα και τα δύσκολα παιδικά χρόνια που είχα, φοβόμουν, σίγουρα εγώ έχω εντελώς διαφορετική διαχείριση των καταστάσεων. Όταν έρχεται και βλέπεις αυτή τη φατσούλα, το διαχειρίζεσαι εντελώς διαφορετικά. Τώρα σκέφτομαι πως υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι όπως οι γονείς μου, που φέρονται έτσι στα παιδιά.

Μιλάω για τους γονείς μου, αλλά και γενικά για ανθρώπους που είναι απαθείς σε μια τέτοια διαδικασία. Για να ξεπεράσω όλα αυτά που συνέβησαν έκανα ψυχοθεραπεία και κάνω μέχρι και σήμερα γιατί πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη. Δεχόμουν πολλά αρνητικά σχόλια αλλά πλέον δεν με νοιάζει τίποτα από όλα αυτά» (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη με τον πατέρα της).