Βίκυ Καγιά: «Δηλαδή εσύ τώρα είσαι η ηλικία που λες ότι είσαι;» - Χαμός κάτω από την ανάρτησή της με μπικίνι

Μοιάζει με 20άρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βίκυ Καγιά
Instagram / Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει το ξέγνοιαστο καλοκαίρι της με τον σύζυγό της, Ηλία Κρασσά, και τα παιδιά τους και δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από τις διακοπές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους χιλιάδες ακόλουθούς της να κάνουν ασταμάτητα like και σχόλια σε κάθε post της.

Την Πέμπτη 11 Ιουλίου, μάλιστα, ανέβασε στο προφίλ της μερικά στιγμιότυπα όπου ποζάρει φορώντας μόνο το γαλάζιο μαγιό της με ένα φαρδύ μπλε πουκάμισο από πάνω, χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τους κοιλιακούς της να κάνουν "μπαμ" από μακριά.

Δείτε επίσης: Έχει καταπράσινο κήπο και συνδυάζει βουνό με θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό σπίτι Καγιά και Κρασσά στην Εύβοια

Η φωτογραφία της Βίκυς Καγιά με μπικίνι

Ως μοντέλο προσέχει πολύ τον εαυτό της, τι τρώει δηλαδή, ενώ κάνει παράλληλα και γυμναστική για να διατηρεί αυτό το σώμα στα 46 της και να μοιάζει με 20άρα. Για άλλη μία φορά, λοιπόν, οι διαδικτυακοί της φίλοι την αποθέωσαν και κάποια από τα top comments ήταν τα παρακάτω: «Δηλαδή εσύ τώρα είσαι η ηλικία που λες ότι είσαι???», «Να τελειώσει το καλοκαίρι να σταματήσουμε να βλέπουμε το κορμί σου ρε Βίκυ».

Δείτε επίσης: Ηλίας Κρασσάς: Στη Μύκονο ο σύζυγος της Βίκυς Καγιά - Η κίνησή του όταν είδε τον φωτογράφο


Εντωμεταξύ η κόρη της, Μπιάνκα, η οποία πλέον έχει μεγαλώσει πολύ, έχει γίνει ίδια η μητέρας της! Η Βίκυ Καγιά δεν κάνει συχνά τέτοιες αναρτήσεις καθώς προτιμά, όσο μπορεί, να κρατά την προσωπική της ζωή και την οικογένεια της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτηση με την σύζυγό της).

Ωστόσο, σε μία σπάνια ανάρτησή της φωτογραφήθηκε αγκαλιά με την κόρη της. Οι δυο τους πόζαραν στον φακό ενώ εμφανής είναι και η ομοιότητα τους, αφού η μικρή Μπιάνκα έχει μοιάσει πάρα πολύ στην μητέρα της και έχει γίνει μία κούκλα.

Δείτε επίσης: Διώροφο με καταπράσινο κήπο και σικάτη διακόσμηση - Το υπερπολυτελές σπίτι της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στην Βούλα