Συγκλονίζει η Μαριάντα Πιερίδη: «Μας έριχναν χαστούκια πολλά» - «Το έχω ζήσει»

Η αποκάλυψη για τα παιδικά της χρόνια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Μαριάντα Πιερίδη: «Μας έριχναν χαστούκια πολλά» - «Το έχω ζήσει»

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου προβλήθηκε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη της Τραϊάνας Ανανία στο Sex Podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, όπου μιλούσε για την συμπεριφορά των καθηγητών της απέναντί της, επειδή άκουγε Σάκη Ρουβά - δείτε επίσης την εξομολόγηση για την παρενόχληση που δέχθηκε.

«Μας κοιτούσαν από τα παράθυρα, μας έψαχναν τις τσάντες και μας έριχναν χαστούκια πολλά. Ναι, πολλά χαστούκια στη σειρά», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και αυτό σχολιάστηκε έντονα στον αέρα λίγο αργότερα, με την Μαριάντα Πιερίδη να παίρνει τον λόγο και να μιλά για την δική της εμπειρία.

Η αποκάλυψη της Μαριάντας Πιερίδη για τα παιδικά της χρόνια

«Εγώ το έχω ζήσει. Έχει παρατραβηχτεί λίγο. Δεν θα πω στον δάσκαλο "γιατί έκανες επίπληξη στον γιου μου;", αλλά έχουμε φτάσει και στο άλλο άκρο. Στα δημόσια σχολεία τη δεκαετία του 80′ εγώ θυμάμαι ακόμα τον χάρακα στο χέρι μου και από τη μία και από την άλλη πλευρά», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη: Έτοιμη να γίνει μητέρα για δεύτερη φορά - Η ευχάριστη αποκάλυψη

Εντωμεταξύ, πριν από λίγο καιρό είχε εξομολογηθεί πως ο γιος της αντιμετώπιζε προβλήματα στο σχολείο και συγκεκριμένα, είχε αποκαλύψει πως αντιμετώπιζε bullying από συμμαθητή του, το οποίο δεν περιοριζόταν μονάχα σε λεκτικές επιθέσεις, αλλά και σε σωματική βία, αφού το άλλο παιδί έχει φτάσει στο σημείο να καρφώνει μολύβι στον κρόταφο του γιου της.

«Στο παιδί μου υπήρχε και σωματική, αλλά και ψυχική πίεση. Αυτό συσσωρευόταν και κάποια στιγμή δεν θέλαμε να πάμε στο σχολείο, παρόλο που είναι ένας εξαιρετικός μαθητής. Τον έβλεπα και προσπαθούσα να αντιδράσω με τρόπο ώστε να καταλάβει το παιδί ότι πάμε να το λύσουμε με κάθε τρόπο. Αλλά το να φύγει το θύμα από το σχολείο... ούτε κατά διάνοια», ανέφερε αρχικά η ίδια.

Και συνέχιζε: «Στο πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν μπροστά και η ψυχολόγος του σχολείου, η οποία μου είπε ότι δεν είδε το περιστατικό. Τους είχε βάλει ως άσκηση να κάτσουν οκλαδόν και μέσα από τη συζήτηση να δεθούν μεταξύ τους. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω όλο αυτό...

Ο Νικόλας καθόταν οκλαδόν στο πάτωμα και το παιδάκι που έχει αυτή τη συμπεριφορά κάθεται δίπλα του. Αποφασίζει λοιπόν να σηκωθεί για να αλλάξει θέση, γιατί του έχω πει να κρατάει μια απόσταση. Ξαφνικά σηκώνεται ένα πόδι και του έρχεται στο στόμα, τον κλώτσησε. Το λέω και μου γυρίζει το μάτι, συγγνώμη... Τότε ο Νικόλας αντέδρασε, έτσι ώστε να φανεί ότι δεν του αρέσει να παραβιάζουν τον προσωπικό του χώρο και ότι δεν είναι ανεκτό από εκείνον, έτσι όπως τον είχα συμβουλέψει να κάνει».

«Έχει συμβεί ακόμη να ρωτάει κάτι το παιδί μου σε μάθημα ξένης γλώσσας για κάτι που δεν έχει καταλάβει και του ψιθύριζε “Είσαι βλάκας! τι ρωτάς, δεν ξέρεις;'”. Προσπαθούσε να τον μειώσει με ψυχολογικούς τρόπους. Αν ήταν μόνο αυτό και δεν υπήρχαν άλλα περιστατικά, θα προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι δεν πρέπει να σταθεί αυτό. Θα προσπαθούσα να τον “σκληραγωγήσω” με κάποιον τρόπο έτσι ώστε να μη τα παίρνει προσωπικά».