Δημήτρης Μακαλιάς: «Στις επόμενες δουλειές μου θα προσέξω πάρα πολύ καλά ποιοι άνθρωποι είναι κοντά μου» - Η σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα εκτός κάμερας

Η αποκάλυψη για τη νονά του δεύτερου παιδιού του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Στις επόμενες δουλειές μου θα προσέξω πάρα πολύ καλά ποιοι άνθρωποι είναι κοντά μου» - Η σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα εκτός κάμερας

Ο Δημήτρης Μακαλιάς, το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιουλίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool και μίλησε για όλους και για όλα. Από την σχέση του με την Μπέττυ Μαγγίρα μπροστά και πίσω από τις κάμερες, μέχρι και για την σχέση του με την σύζυγό του, Αντιγόνη Ψυχράμη, και τα παιδιά τους.

Η εξομολόγηση του Δημήτρη Μακαλιά

«Με ρωτάνε πολλοί για την Μπέττυ και την εκπομπή, αλλά τελείωσε, είναι παρελθόν, οπότε ελπίζω σιγά σιγά να με ξεχάσουν κι εμένα. Πόσο συχνά να με ρωτάνε για μία εκπομπή που τελείωσε; Όχι να με ξεχάσει εμένα ο κόσμος γενικά...», είπε αρχικά - δείτε εδώ τα λόγια της παρουσιάστριας στην αυλαία του I Love ΣουΚου.

«Γενικότερα ο κριτής είναι ο κόσμος. Πριν από δέκα χρόνια κάναμε στο MEGA με το Κάψε το σενάριο και τα νούμερα έλεγαν ότι δεν πήγαμε καλά και όταν πήγαμε στην επαρχία και κάναμε παραστάσεις, γεμίζαμε στάδια με 2 και 3 χιλιάδες κόσμο. Το κανάλι τότε δεν επέλεξε να το συνεχίσει, αλλά εμείς ακόμα και 12 χρόνια μετά, μπορώ να πω ότι ζούμε από αυτό. Τις αποφάσεις στα κανάλια τις παίρνουν 2-3 άνθρωποι, οι οποίοι αν δεν θέλουν να κινηθούν στο δικό σου μονοπάτι είναι αρκετοί για να σταματήσουν ένα προϊόν, το οποίο είναι πάρα πολύ λογικό», συνέχισε.

«Του χρόνου νομίζω ότι θα είμαι εκτός τηλεόρασης. Προς το παρόν δεν έχω κάτι, οπότε δεν νομίζω να υπάρξει κάτι άμεσα. Δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, θέλω να είμαι καλά. Είμαι πάρα πολύ καλά προσωπικά και επειδή για μένα η δουλειά έχει να κάνει με τους ανθρώπους, σίγουρα στις επόμενες δουλειές μου θα προσέξω πάρα πολύ καλά ποιοι άνθρωποι είναι κοντά μου. Πρέπει να είναι πολύ σωστή η επιλογή μου, δεν είναι πολύ εύκολο να συμβεί αυτό», ξεκαθάρισε και δήλωσε πως στο I Love ΣουΚου ήταν από τις λίγες φορές που όπως ήταν πίσω από τις κάμερες με την ομάδα του ήταν και μπροστά.

«Η Αντιγόνη χαίρεται που θα κάνουμε διακοπές και που σίγουρα τον χειμώνα δεν θα δουλεύουμε τόσο πολύ. Τα παιδιά είναι μικρά και λίγο μπουκώσαμε... Περιμένουμε να ξεκουραστούμε. Έχουμε να κοιμηθούμε 1,5 χρόνο. Κανένα παιδί δεν είναι εύκολο στον ύπνο και ποτέ ο ύπνος τους δεν συνδυάζεται με τον δικό σου ύπνο», είπε στη συνέχεια μιλώντας για την οικογένειά του και πρόσθεσε:

«Το δεύτερο παιδί μας θα το βαφτίσει και η Μπέττυ και μια φίλη μας. Τώρα καλό Σεπτέμβρη λέμε, δεν έχουμε ετοιμάσει πολλά ακόμη. Θα καλέσουμε καλούς κι αγαπημένους φίλους».

«Εμείς τα παιδιά τα αφήνουμε αρκετά συχνά. Παίρνουμε μικρές ανάσες με την Αντιγόνη και αφήνουμε τα παιδιά 2-3 μέρες. Δεν μπορούμε να αφήσουμε τα παιδιά 15 μέρες στην κατασκήνωση "παππούς-γιαγιά"», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Αν με χωρίσει η Αντιγόνη κάποια στιγμή, να ξέρετε θα με βρείτε...» - Η απρόσμενη δήλωση για τον γάμο με την Ψυχράμη