Μπο για την υπόθεση Ρέμου: «Ίσως να του κάνει και καλό επαγγελματικά»

Πώς σχολίασε Λιάγκα-Αντωνά και την έρευνα για φοροδιαφυγή

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Μπο για την υπόθεση Ρέμου: «Ίσως να του κάνει και καλό επαγγελματικά»

Ο Μπο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Summer's cool» και τη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου. Μεταξύ άλλων ο ράπερ αναφέρθηκε στη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, καθώς και στην υπόθεση φοροδιαφυγής του Αντώνη Ρέμου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα όλο αυτό που έχει συμβεί με τον Άρη Σοϊλέδη και τη Μαρία Αντωνά. Από την πλευρά της Μαρίας έβλεπα ότι ήταν ένα ζευγάρι που αγαπιόταν πολύ. Να είναι καλά τα παιδιά, ο καθένας στη ζωή του, γιατί και οι δυο έχουν προχωρήσει», δήλωσε αρχικά ο Μπο.

Δείτε επίσης: Μπο: «H Νατάσα Θεοδωρίδου μού κρατούσε τα λεφτά, γιατί ήμουν σπάταλος και τα έτρωγα όλα»

Και συμπλήρωσε: «Η Μαρία με τον Γιώργο Λιάγκα μου φαίνονται μια χαρά σαν ζευγάρι. Δεν ακούω κάτι περίεργο. Όντως είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον Γιώργο Λιάγκα τόσο εξωστρεφή. Ίσως η Μαρία του βγάζει έναν εαυτό που δεν έχουμε ξαναδεί. Είναι πάρα, μα πάρα, πολύ ωραίο γιατί και ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που αν περάσει από εδώ, θα γυρίσουν να τον κοιτάξουν όλοι, δεν είναι ένας δημοσιογράφος αδιάφορος».

Ο Μπο για τον Αντώνη Ρέμο

«Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον Αντώνη, είναι ένας καλός άνθρωπος γενικότερα και καλό παιδί. Νομίζω ότι είναι τόσο δυνατή η πορεία του, που το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να στραφούν πάνω του τα φώτα και τελικά να του κάνει και καλό επαγγελματικά ως προς το τραγούδι» κατέληξε στις δηλώσεις του ο Μπο.