Μαυρίκιος Μαυρικίου: Εξιτήριο από το μαιευτήριο για την Ιλάειρα Ζήση και την κόρη τους - Κρατούσε την μπέμπα στο κάθισμά της

Στιγμές ευτυχίας για το ζευγάρι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιλάειρα Ζήση
Instagram / Ιλάειρα Ζήση

Η Ιλάειρα Ζήση πριν από μερικές ημέρες έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι, που μόλις το είδαν "έλιωσαν". Αφού πέρασαν τα πρώτα 24ωρα στο μαιευτήριο όμως, έφτασε η στιγμή να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Σήμερα, λοιπόν, Πέμπτη 11 Ιουλίου, το ζευγάρι ετοιμάστηκε και αποχώρησε για το σπίτι του. Φωτογραφήθηκαν, ωστόσο με την γιατρό της νέας μανούλας, με την ίδια να δημοσιεύει την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να την ευχαριστήσει δημόσια για την βοήθεια της.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Αποφάσισε να γεννήσει φυσιολογικά και να...» - Η αποκάλυψη για την κόρη τους και την φαντασμαγορική βάφτιση που ετοιμάζουν

Εξιτήριο για την Ιλάειρα Ζήση και το μωρό

Ο Μαυρίκιος από τη μία πλευρά με ροζ πουκάμισο πόζαρε κρατώντας την μπέμπα τους στο πορτ μπεμπέ, ενώ η Ιλάειρα από την άλλη είχε επιλέξει να φορέσει ένα λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες και μία λευκή στέκα στα μαλλιά της. Τα χαμόγελά τους μαρτυρούν την ευτυχία τους.

Δείτε επίσης: Μαυρίκιος Μαυρικίου - Το βίντεο μέσα από το μαιευτήριο λίγα λεπτά πριν την γέννα της Ιλάειρας Ζήση

«Το τι συμβαίνει εδώ δεν μπορώ να σας το περιγράψω. Ψάχνω τις λέξεις να αρθρώσω αυτό που μας συμβαίνει, αυτό που αισθανόμαστε από χθες, αλλά νομίζω ότι δεν έχουν δημιουργήσει ακόμα τις λέξεις που μπορούν να το περιγράφουν αυτό», είχε δηλώσει αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στην πρώτη συνέντευξη μετά τη γέννα.

«Το κοριτσάκι μας είναι πολύ καλά, πήγαν όλα όπως τα περιμέναμε. Το μωρό είναι ένας άγγελος. Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό. Κι εμένα μου το περιέγραφαν, αλλά δεν το πίστευα ότι θα νιώθω αυτή την ευτυχία. Είναι συγκλονιστικό συναίσθημα για μια μαμά και έναν μπαμπά. Το ότι είναι εδώ ο Μαυρίκιος στο πλευρό μου και τα περνάμε όλα μαζί, το κάνει ακόμα πιο σπουδαίο, είναι πολύ δύσκολο να είσαι μόνη σου», δήλωσε έπειτα η Ιλάειρα Ζήση.

«Στην κλινική που είμαστε τώρα, είναι εδώ που είχε γίνει η προηγούμενη διαδικασία. Σκεφτόμαστε με την Ιλάειρα ότι πριν από ενάμιση χρόνο ήμασταν εδώ και κοιτάζαμε τις μαμάδες και τους μπαμπάδες που έβλεπαν τα μωρά τους κι εμείς ήμασταν στην απέναντι πτέρυγα και ζούσαμε όλη διαδικασία της αποβολής. Κοίτα πώς γυρνάει τούμπα όλη η ζωή. Έκανα αυτή την εικόνα. Αυτό το μήνυμα θέλω να στείλω σε όλους, αρκεί μια προσευχή, η αγάπη του ζευγαριού και όλα θα γίνουν αργά ή γρήγορα», ανέφερε στη συνέχεια ο πατέρας του παιδιού.

Και η νέα μανούλα επισήμανε: «Αμέσως πήρα το μωρό αγκαλίτσα, μου το έβαλαν πάνω μου. Άρχισα να κλαίω, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Δεν πίστευα ότι αυτό το θαύμα βγήκε από μέσα μου. Λέω "Αυτό το μωράκι είναι αληθινό; Υπήρχε όντως μέσα στη κοιλιά μου;". Δεν περιγράφεται, πρέπει να γίνεις γονιός για να καταλάβεις. Δεν γίνεται αλλιώς. Ο θηλασμός είναι μαγικό συναίσθημα, μου το περιέγραφαν σαν κάτι πολύ άσχημο και επώδυνο, σαν αγγαρεία. Τελικά ήταν όλα ψέματα. Εμείς μια χαρά είμαστε. Το βιώνουμε πολύ όμορφα. Δεν θα μπορούσε να μου είχε συμβεί κάτι καλύτερο. Λυπάμαι για όσους δεν το έχουν βιώσει όμορφα» - δείτε εδώ βίντεο από τον πρώτο θηλασμό της.