Νίκος Χατζηνικολάου: Εκείνος στα μαύρα κι εκείνη στα λευκά - Η ρομαντική έξοδος με την σύζυγό του σε συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Χέρι χέρι με την Κρίστη Τσολακάκη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας γενικότερα, ωστόσο κατά καιρούς πραγματοποιεί διάφορες κοινές δημόσιες εμφανίσεις με την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη, με την οποία είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια (δείτε εδώ το παθιασμένο φιλί με το οποίο γιόρτασαν την επέτειό τους) και έχει αποκτήσει μαζί της τρία παιδιά.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους "τσάκωσε" πριν από μερικά 24ωρα στο Καλλιμάρμαρο στάδιο, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την συναυλία των τενόρων Χοσέ Καρέρας και Πλάθιντο Ντομίνγκο. Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 είχε ντυθεί στα μαύρα από πάνω μέχρι κάτω, με το πουκάμισό του χαλαρό, σε μία εμφάνιση διαφορετική από αυτές που μας έχει συνηθίσει στα δελτία ειδήσεων.

Η σπάνια έξοδος του Νίκου Χατζηνικολάου με την σύζυγό του

Η καλή του, από την άλλη πλευρά, είχε ντυθεί στα λευκά, με μία πολύ εντυπωσιακή παντελόνα και ψηλά πέδιλα με πλαρτφόρμα. Από πάνω φορούσε ένα γκρι σακάκι με λευκά σχέδια και στον ώμο της φορούσε μία μπεζ τσάντα. Είχε κάνει έντονο βάψιμο στα μάτια και πιο απαλό στα χείλη, ενώ είχε πιάσει τα μισά μαλλιά της πάνω και τα υπόλοιπα τα είχε κάνει ανάλαφρες μπούκλες.

Δείτε επίσης: Εκείνος είναι 60 ενώ εκείνη... - Η διαφορά ηλικίας του Νίκου Χατζηνικολάου και της Κρίστη Τσολακάκη

Νικος Χατζηνικολόυ Κρίστη Τσολακάκη συναυλία

Το ζευγάρι το 2007 απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον Κωνσταντίνο ενώ το 2009 γεννήθηκε και ο γιος τους, Αλέξανδρος. Η κόρη τους Εύα ήρθε να συμπληρώσει το καρέ της ευτυχίας τους το 2012. «Η Κρίστη είναι ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για μένα. Πέραν του ερωτικού στοιχείου, που είναι πολύ έντονο ακόμη μέσα μας, είναι στο πλευρό μου και ως σύμβουλος.

Έχει μια πιο πειθαρχημένη στάση ζωής από μένα, που είμαι χύμα, πιο εκρηκτικός, και με βοηθάει να βάζω μερικά πράγματα σε τάξη, να περιμένω να πέσει η σκόνη τους, μέχρι να πάρω τη σωστή απόφαση και να μην λειτουργώ κυκλοθυμικά. Είναι ένα πολύ ισορροπημένο άτομο –πολύ πιο ισορροπημένο από μένα- που φέρνει στην οικογένειά μας γαλήνη», είχε πει ο Νίκος Χατζηνικολάου στο Down Town.

Ο γάμος τους έγινε στην Εκάλη, λοιπόν, αλλά ποιος ήταν ο κουμπάρος; Ο λόγος γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr