Δανάη Μπάρκα – Ποζάρει με μαγιό στις διακοπές της στη Σέριφο και δηλώνει: «Το νησί όλα τα γιατρεύει»

Γεμίζει τις μπαταρίες της η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ξέγνοιαστες διακοπές για την Δανάη Μπάρκα, που μετά το τέλος της εκπομπής «Πάμε Δανάη» την περασμένη Παρασκευή (5/7) έφυγε για Σέριφο! Η παρουσιάστρια συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, και προσφάτως από τις εξορμήσεις της στη φύση, και αυτό έκανε επίσης πριν από λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Τετάρτης (10/7) η Δανάη Μπάρκα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις διακοπές της στην Σέριφο, την οποία επιλέγει για τις διακοπές της τα τελευταία 16 χρόνια, όπως τόνισε και δεν την αλλάζει με τίποτα.

Δείτε επίσης: Πάμε Δανάη: «Η δουλειά είναι πολύ σημαντική αλλά η ζωή σημαντικότερη» - Ο συγκινητικός λόγος της Μπάρκα

Η ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα από τη Σέριφο

«Το νησί όλα τα γιατρεύει. Σεριφούλα μου... Η ομορφιά σου, η καθαρότητα σου, η αυθεντικότητα σου, η απλότητα σου, οι άνθρωποι σου, η γαλήνη σου, η ενέργεια σου δεν θα αλλάξουν ποτέ, οτιδήποτε κι αν συμβεί. 16 χρόνια και δεν σε αλλάζω με τίποτα», έγραψε η Δανάη Μπάρκα στη λεζάντα της ανάρτησής της, ποζάροντας με ένα κόκκινο μαγιό.

Την Σέριφο είχε επιλέξει η Δανάη Μπάρκα και για πρόσφατες διακοπές της, δυστυχώς όμως συνέπεσαν με τη μεγάλη πυρκαγιά στο νησί και οι εικόνες που αντίκρισε η παρουσιάστρια την σόκαραν. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί αυτά που έζησε για να ευχαριστήσει και τους πυροσβέστες που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να μην κινδυνεύσει κανείς και η φωτιά να σβήσει άμεσα.

Οι δύσκολες στιγμές της Δανάης Μπάρκα στη Σέριφο λόγω φωτιάς

«Σεριφούλα. Για άλλη μια φορά να θυμηθούμε και να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας πόσο σπουδαίοι είναι οι πυροσβέστες», ανέφερε μεταξύ άλλων η Δανάη Μπάρκα, ανεβάζοντας επίσης φωτογραφίες από τις κόκκινες φλόγες, και λέγοντας πως: «Αυτό που ζήσαμε χθες βράδυ ήταν σοκαριστικό. Οι πυροσβέστες (και του νησιού αλλά και όλες οι δυνάμεις που ήρθαν άμεσα στο νησί) μας έδειξαν για ακόμη μια φορά τι θα πει ήρωας».