Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το σπάνιο βίντεο με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους με το σκάφος - Το πρόβλημα που τους τα χάλασε

Εκείνη το διασκεδάζει παρόλα αυτά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το σπάνιο βίντεο με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους με το σκάφος - Το πρόβλημα που τους τα χάλασε

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές της, ακόμα κι αν δεν έχει φύγει από την Αθήνα, κάνοντας βόλτα με το σκάφος του καλού της, με το οποίο φεύγουν για διάφορους προορισμούς όλο τον χρόνο, όποτε το έχουν ανάγκη. Τους έχουν συμβεί διάφορα ευτράπελα με το συγκεκριμένο φουσκωτό όμως.

Πριν από λίγο καιρό, έμειναν δεμένοι σε μία σημαδούρα καθώς δεν είχαν καύσιμα και περίμεναν βοήθεια (δείτε εδώ το βίντεο), ενώ αυτή τη φορά, σήμερα δηλαδή, Πέμπτη 11 Ιουλίου, που αποφάσισαν να βγουν πάλι στα ανοιχτά, η "βάρκα" τους γέμισε με νερό και το μοντέλο και επιχειρηματίας τραβούσε τον σύντροφό της βίντεο την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να την αδειάσει για να συνεχίσουν την βόλτα τους.

Το βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της από τις διακοπές τους

Για άλλη μία φορά, ωστόσο, κράτησε την ταυτότητά του κρυφή, κρύβοντας το πρόσωπό του με emoji, καθώς ούτε εκείνος επιθυμεί την προβολή, αλλά και επειδή η ίδια προσπαθεί να προστατεύσει την προσωπική της ζωή από τους κακοπροαίρετους.

Το ζευγάρι πρόσφατα αντιμετώπισε άλλη μία περιπέτεια, κυρίως ψυχολογική, καθώς υπήρχε άγχος για το ενδεχόμενο μίας εγκυμοσύνης. «Φοβήθηκα όταν αντιληφθήκαμε με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Πωλίνα Νιάρχου ότι μάλλον είμαι και επειδή έχω δηλώσει ότι δεν θέλω να κάνω παιδιά, δεν μου βγαίνει αυτό το μητρικό ένστικτο, τρόμαξα πάρα πολύ. Όταν καταλάβαμε ότι δεν είμαι έγκυος και ότι ήταν ορμονικό πρόβλημα, ανακουφίστηκα. Με έπιασε λίγο κάτι. Δεν ήταν ότι στενοχωρήθηκα. Έχω διαβάσει πάρα πολλές πάλι ανοησίες στο διαδίκτυο "Κρίμα την καημένη το έχασε". Για όνομα του Θεού και της Παναγίας, σταματήστε να οργιάζει η φαντασία σας», εξομολογήθηκε σε συνέντευξή της.