Αθηνά Οικονομάκου: Ο Μπρούνο Τσερέλα κάνει κατακόρυφο στην Κέα και η ηθοποιός «λιώνει» για εκείνον

Είναι στα καλύτερά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou & brunocerella.30
Instagram/athinao1konomakou & brunocerella.30

Στην Κέα απολαμβάνουν τις διακοπές τους αυτές τις μέρες η Αθηνά Οικονομάκου και ο μπασκετμπολίστας σύντροφός της, Μπρούνο Τσερέλα. Μπορεί να είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, ωστόσο δεν κρύβουν πλέον τον έρωτά τους, με την ηθοποιό να γυρνάει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Θυμίζουμε πως η πρώτη τους εμφάνιση έγινε στη μεγάλη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό», που ειδοποίησε την Αθηνά Οικονομάκου πριν δημοσιοποιήσει την είδηση. Από τότε κι εκείνη έχει ξεκινήσει να μοιράζεται στιγμιότυπα με τον Μπρούνο Τσερέλα, δείχνοντας έτσι πως δεν φοβάται να ζήσει ξανά τον έρωτα.

Δείτε επίσης: Μπρούνο Τσερέλα: «Καθόλου άσχημα...» - Το σχόλιο στις φωτογραφίες της Οικονομάκου από το ρομαντικό ταξίδι τους στη Τζιά

Η νέα ανάρτηση του συντρόφου της Αθηνάς Οικονομάκου

Ο Ιταλός μπασκετμπολίστας δημοσίευσε μία νέα ανάρτηση από τις διακοπές τους στην Κέα, ενώ σε ένα στιγμιότυπο φαίνεται να κάνει κατακόρυφο. «Ο αγαπημένος μου τρόπος να αλλάζω οπτική γωνία», έγραψε με χιούμορ ο μπασκετμπολίστας στην ανάρτησή του, με την Αθηνά Οικονομάκου να αντιδράει με μια κόκκινη καρδιά, δείχνοντας έτσι διακριτικά την αγάπη της προς το πρόσωπό του.

Δείτε την ανάρτηση και το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου:

undefined

Δεν έχουν λείψει φυσικά οι εκδηλώσεις αγάπης και από τον Μπρούνο Τσερέλα, που δημοσίευσε πρώτος κοινή τους φωτογραφία, ενώ σε πρόσφατο σχόλιό παρομοίασε την Αθηνά Οικονομάκου με την Shakira, την Λατίνα τραγουδίστρια η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή και μαγνητίζει τα βλέμματα κάθε φορά, είτε πάνω στη σκηνή είτε εκτός αυτής. Εκείνη δεν του έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο το σχόλιό του έχει συγκεντρώσει δεκάδες like από τους θαυμαστές της συντρόφου του.

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε επίσης στιγμιότυπα από το πρωινό που απόλαυσαν, τη γυμναστική που έκαναν, αλλά και τις βουτιές στην τεράστια πισίνα που βρίσκεται και στον εξωτερικό, αλλά και στον εσωτερικό χώρο, και στην οποία έβλεπαν από το κρεβάτι τους οι δυο τους. Ο 37χρονος μπασκετμπολίστας, την ευχαρίστησε και δημόσια λίγη ώρα μετά.