Παντρεύεται αύριο Έλληνας δημοσιογράφος: «Τη δεύτερη φορά είναι πιο εύκολα! Με συγκινήσατε»

Η on air έκπληξη και η απίθανη αντίδρασή του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Unsplash.com
Φωτογραφία: Unsplash.com

Γαμήλιες καμπάνιες ηχούν στο... πλατό του Action 24 από το πρωί της Πέμπτης με τους συνεργάτες της «Πρωινής Ζώνης» να ετοιμάζουν μία ξεχωριστή έκπληξη στον δημοσιογράφο και παρουσιαστή της εκπομπής που ζει στιγμές ευτυχίας.

Ο Γιώργος Κακούσης ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Στέλλα και οι συνεργάτες του τον αιφνιδίασαν on air στο τέλος της εκπομπής «Πρωινή Ζώνη» με ένα βίντεο με αγαπημένες στιγμές του ζευγαριού. Ο δημοσιογράφος αντέδρασε έκπληκτος, λέγοντάς τους, «Ρε δεν πάτε καλά», αν και δεν έκρυψε τη συγκίνησή του μόλις ξεκίνησε να βλέπει την αγαπημένη του στην οθόνη.

Δείτε επίσης: Ανακοίνωσε σε story στο Instagram ότι παντρεύεται - «Προσπαθούμε να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι»

Αύριο ο γάμος του δημοσιογράφου

Μαζί με τη συνάδελφο και συμπαρουσιάστριά του, Άννα Λιβαθυνού, στο πλατό μπήκαν η Ντόρα Κουτροκόη με τον Νίκο Υποφάντη, για να του ευχηθούν τα καλύτερα και να τον ρωτήσουν πώς νιώθει για τη μεγάλη μέρα που πλησιάζει. Ο δημοσιογράφος του Action 24 τους αιφνιδίασε, απαντώντας: «Παιδιά, τη δεύτερη φορά είναι πιο εύκολα. Με συγκινήσατε», ενώ τους ευχαρίστησε για αυτή τη γλυκιά κίνηση.

Όπως ετοιμαζόταν να πει στο κλείσιμο της εκπομπής ο δημοσιογράφος, το πρωί της Παρασκευής 12/7 θα είναι μόνη της η Άννα Λιβαθυνού στην παρουσίαση της «Πρωινής Ζώνης», αφού ο Γιώργος Κακούσης θα ετοιμάζεται για την τελετή. Και η ώρα η καλή!