Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Δεν κρύβει τον έρωτά της με τον Γρηγόρη Μόργκαν – Η κοινή φωτογραφία του ζευγαριού

Μένουν Αθήνα και ποζάρουν ερωτευμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Αποχαιρέτησε το κοινό μέσα από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Κώστα Τσουρού την περασμένη Κυριακή (7/7), που ανανέωσε το ραντεβού του με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Πλέον η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσει στον σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν, με τον οποίο μάλιστα μοιράστηκαν ένα σπάνιο στιγμιότυπο μαζί.

Το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουλίου συγκεκριμένα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε μία σειρά από stories με την επίσκεψή της σε γνωστό εστιατόριο στην περιοχή της Γλυφάδας. Από εκεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πόζαρε μαζί με τον Γρηγόρη Μόργκαν, που βρισκόταν μαζί της σε αυτή την έξοδο και την κρατούσε στην αγκαλιά του.

Δείτε επίσης: Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όπως είπε και ο Κωνσταντίνος, κολλητοί δεν θα είμαστε, ωστόσο...» - Η σχέση της με τον Βασάλο μετά τον χωρισμό

Ο λόγος που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν μιλάει πια για τα προσωπικά της

Σημειώνεται πως, παρότι ο φακός τους έχει συναντήσει σε κοινές εξόδους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφεύγει πλέον να μιλάει για την προσωπική της ζωή, θέλοντας έτσι να την προφυλάξει περισσότερο. Γι' αυτό και είναι σπάνιο να μοιράζεται φωτογραφίες με τον Γρηγόρη Μόργκαν, στον οποίο φαίνεται πως δεν αρέσει αυτού του είδους η δημοσιότητα. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που μοιράστηκε:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Γρηγόρης Μόργκαν

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε δηλώσει στο The 2Night Show σχετικά: «Πάει καιρός που χωρίσαμε με τον Κωνσταντίνο, πάνω από έναν χρόνο. Δεν θέλω να κάνω τα ίδια λάθη και δεν μιλάω για τη νέα μου σχέση. Μεγαλώνοντας θέλω να προστατεύω περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι δεν θα ανεβάσω φωτογραφία με τον Γρηγόρη αλλά θέλω να το κάνω πιο προστατευμένα. Καλά είναι το παλικάρι. Δεν του αρέσει καθόλου η αναγνωρισιμότητα, δεν μου το λέει αλλά το καταλαβαίνω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια φάση. Πιο παλιά είχα τον γάμο στο μυαλό μου, τώρα έχω φτάσει σε μια ηλικία που λέω ή θα γίνει ή δεν θα γίνει ποτέ. Το έχω βγάλει από το μυαλό μου».