Σαν την Ελένη Μενεγάκη κι αυτός: Πασίγνωστος ηθοποιός του εξωτερικού αγόρασε σπίτι στην Άνδρο!

Λατρεύει το συγκεκριμένο νησί

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Instagram/Shutterstock
Instagram/Shutterstock

Δεν είναι λίγοι οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ που - τα καλοκαίρια κυρίως - προτιμούν την Ελλάδα μας για τις διακοπές τους. Άλλωστε οι ελληνικές παραλίες δεν παίζονται... Υπάρχουν κάποιοι, δε, που έχουν αγοράσει και ολόκληρο νησί της χώρας μας (δείτε εδώ ποιος) αλλά εντάξει, αυτό το λες και υπερβολή! Υπάρχουν και οι πιο... απλοί που αρκούνται σε ένα σπίτι, στην Άνδρο ας πούμε!

Το αγαπημένο νησί της Ελένης Μενεγάκη έχει αρκετούς φανατικούς θαυμαστές κι ένας από αυτούς όπως μαθαίνουμε είναι ο λατρεμένος σε όλους Ρόουαν Σεμπάστιαν Άτκινσον ή αλλιώς Mr Bean!

Το σπίτι του ηθοποιού Ρόουαν Άτκινσον στην Άνδρο!

Ο τηλεοπτικός Mr. Bean, στην πραγματική ζωή, δεν προτιμά τις πολυσύχναστες και χαοτικές μεγαλουπόλεις. Εδώ και πολλά χρόνια, ο Ρόουαν Άτκινσον έχει αγοράσει εξοχική κατοικία στην Άνδρο. Οι επισκέψεις του τα καλοκαίρια είναι τακτικές, ενώ σύμφωνα με τους ντόπιους, φροντίζει πάντα να διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Σαν την Ελένη Μενεγάκη κι αυτός: Πασίγνωστος ηθοποιός του εξωτερικού αγόρασε σπίτι στην Άνδρο!

Η βάση του είναι η Άνδρος, όμως, έχει περιηγηθεί σε πολλά ελληνικά νησιά. Ο φωτογραφικός φακός, τον έχει εντοπίσει κατά καιρούς σε διάφορες τοποθεσίες των Κυκλάδων, του Ιονίου και της Κρήτης.

Λίγα λόγια για τον Ρόουαν Άτκινσον - Έδωσε το όνομά του σε αστεροειδή

Ο Ρόουαν Σεμπάστιαν Άτκινσον (Rowan Sebastian Atkinson, 6 Ιανουαρίου 1955) είναι Άγγλος ηθοποιός, κωμικός και σεναριογράφος. Είναι πολύ διάσημος για την δουλειά του στο κωμικό σατιρικό σκετς Όχι Οι Ειδήσεις των Εννιά και τις κωμικές σειρές Μαύρη οχιά, Mr Bean και The Thin Blue Line. Έχει περιληφθεί στη λίστα με τους 50 πιο αστείους ηθοποιούς στην ιστορία της βρετανικής κωμωδίας, και ανάμεσα στους κορυφαίους 50 κωμικούς σε ψηφοφορία του 2005 μεταξύ κωμικών. Έχει κάνει κινηματογραφική επιτυχία με ταινίες όπως Ο Mr. Bean πάει διακοπές και Johnny English.

Ο Άτκινσον έδωσε το όνομά του στον αστεροειδή 19535 Ρόουαν Άτκινσον, που ανακαλύφθηκε στις 24 Απριλίου 1999.