Μαρία Σολωμού: Στο πλευρό του Mente Fuerte στην πρόσφατη συναυλία του – «Έλαμπε» στο κοινό!

Δείτε φωτογραφίες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency/Παναγιώτης Κουφαλέξης

Σταθερός παρτενέρ στις συναυλίες της Δέσποινας Βανδή για τα 30 χρόνια της στη δισκογραφία είναι ο Mente Fuerte, που συνοδεύει κάθε της εμφάνιση σε όλη την Ελλάδα. Έτσι και στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας, ο τράπερ έδωσε δυναμικό «παρών» στη σκηνή, ωστόσο την παράσταση έκλεψε μία γυναίκα που τον παρακολουθούσε με πλατύ χαμόγελο από τις κερκίδες. Ο λόγος φυσικά για τη Μαρία Σολωμού.

Η ηθοποιός βρισκόταν για ακόμα μια φορά ανάμεσα στις θαυμάστριες του Mente Fuerte και παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους, ο φακός την «έπιασε» να τον καμαρώνει. Μπορεί η Μαρία Σολωμού να μην έχει ξεκαθαρίσει αν είναι μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω, ωστόσο τα μάτια λένε πολλά περισσότερα απ' όσα έχουν δηλώσει και οι δύο. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

Μαρία Σολωμού
Mente Fuerte
Δέσποινα Βανδή Mente Fuerte
Μαρία Σολωμού

Δείτε επίσης: Μαρία Σολωμού: «Μη γελάς ρε μα@@@α! Είσαι ένας ψεύτης! Θα κατέβω κάτω και θα τη σπάσω» - Σε έξαλλη κατάσταση φώναζε για ώρα στον Mente Fuerte

Όταν η Μαρία Σολωμού δεν... μίλαγε στον Mente Fuerte

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μαρία Σολωμού συζητιέται σε συναυλία του Mente Fuerte με τη Δέσποινα Βανδή. Μόλις πριν από ένα μήνα, ο τράπερ είχε απευθύνει ξανά έκκληση από τη σκηνή να ταγκάρουν την ηθοποιό στα social, καθώς (σύμφωνα με τον ίδιο) δεν του μιλούσε.

Μόλις η Δέσποινα Βανδή ολοκλήρωσε το κομμάτι της «Πανσέληνος», συγκεκριμένα, ο Mente Fuerte πήρε τον λόγο και είπε: «Τι έχω πάθει... Εδώ και μία εβδομάδα η πανσέληνος η δική μου δεν μου μιλάει. Οπότε θέλω να σηκώσετε όλοι τα κινητά και να κάνετε tag την Μαρία (σ.σ. Σολωμού), μπας και απαντήσει». Με βάση τις εξελίξεις έκτοτε, πάντως, μάλλον επρόκειτο για μία από τις πλάκες του.

Σημειώνεται πάντως πως, παρότι δεν κρύφτηκε στο κοινό, η Μαρία Σολωμού δεν πόζαρε στο πλευρό του Mente Fuerte στα παρασκήνια. Εκεί, βέβαια, τον πρώτο ρόλο είχαν η Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ φωτογραφίες)