Βίκυ Βολιώτη: Θρήνος για την αγαπημένη ηθοποιό - Έχασε το σκυλάκι της

Σπαραγμός και οδύνη με την ανάρτηση

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Αντιμέτωπη με μια σπαρακτική απώλεια βρίσκεται αυτό τον καιρό η αγαπημένη ηθοποιός, Βίκυ Βολιώτη, η οποία όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έχασε το σκυλάκι της.

Η Φρόσω, όπως την έλεγε, της κρατούσε συντροφιά τα τελευταία δώδεκα χρόνια και τώρα πια δεν είναι εδώ. Μια απώλεια που μόνο όσοι έχουν ζήσει με κατοικίδια στο σπίτι μπορούν να αντιληφθούν. Μια απώλεια που πονάει πολύ...

Η ανάρτηση της Βίκυς Βολιώτη

«Φρόσω! Η Φρόσω μας έφυγε χθες. Η γιγαντόσωμη , πανέμορφη , πιστή μας φιλη και αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας μας πέθανε χθες ήσυχα και διακριτικά όπως άλλωστε ήσυχη και διακριτική ήταν σε όλη της τη ζωή. Βυθιζοντας μας σε μεγάλη στεναχώρια. Δώδεκα χρονια μαζί μας , σε όλα και παντού. Ταξίδια, εκδρομές, εξοχές, σε μπαρ, ταβέρνες, παραλίες (που δεν τις συμπαθούσε και πολύ), σε βουνά (που τα λάτρευε) , σε ποτάμια, με φιλους, σε όλα μέσα! Πάντα δίπλα μας μια ήρεμη δύναμη . Η Φρόσω και ο χαρακτήρας της με έμαθαν πολλά. Ήταν ένα σοφό ζώο. Απίστευτα δυνατή, δεν παραπονέθηκε ποτε για τίποτα, υπομονετική με ολους, μωρά , παιδιά, γατιά. Μόνο ο Γιάννης τη φοβοτανε. Ή τη σεβότανε , δεν ξέρω. Πεισματάρα, μοναχική, προσεκτική, τρυφερή , ήταν πραγματικά ένα σπάνιο σκυλι. Οποιος τη γνώριζε τη θαύμαζε. Θα μας λείψει πολύ… #dog #animals #bestfriends #family #love #greekshepherd», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός δημοσιεύοντας ένα καρουζέλ φωτογραφιών από στιγμές με το σκυλάκι της.


Αξίζει να σημειωθεί πως η ηθοποιός είναι χρόνια τώρα παντρεμένη κι έχει υιοθετήσει ένα παιδάκι, το οποίο θα δείτε στις παραπάνω φωτογραφίες να ποζάρει αγκαλιά με την "Φρόσω".

Δείτε επίσης: Βίκυ Βολιώτη: Ο πραγματικός λόγος υιοθεσίας της κόρης της - «Όταν κατέβηκα στην Αιθιοπία το είχα πει, ότι εγώ χωρίς την Άννα...»

Καλό ταξίδι Φρόσω!