Ανακοίνωσε σε story στο Instagram ότι παντρεύεται - «Προσπαθούμε να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι»

Έχει μόνο μία φωτογραφία στο προφίλ του με τη γυναίκα της ζωής του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοίνωσε σε story στο Instagram ότι παντρεύεται - «Προσπαθούμε να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι»

Μπορεί πριν λίγες ημέρες να ήταν στο επίκεντρο ο γάμος που θα πραγματοποιηθεί προς το τέλος του Αυγούστου με αμφιφυλόφιλο σύντροφο (δείτε εδώ αναλυτικά), ωστόσο τα φώτα ήρθε να κλέψει ένα πολύ γνωστό πρόσωπό από την εγχώρια showbiz που ανακοίνωσε με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο λόγος για τον Snik, ο οποίος εδώ και περίπου ένα χρόνο είναι σε σχέση με την Marta Aharonian, η οποία έχει ήδη ένα παιδί, μία κόρη συγκεκριμένα, από τον πρώτο της γάμο. Αυτός είναι και ο λόγος που προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ όλο αυτό το διάστημα, χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει πως δεν κάνουν πράγματα μαζί ή δεν ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Δείτε επίσης: Έκλεισε ο δρόμος στο Ναύπλιο από τους fans – Εξαψήφιο το ποσό που έδωσε για το νέο του ρολόι

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

Η ανακοίνωση του Snik για τον γάμο του

«Είμαι πολύ ήρεμος, προσπαθώ να κάνω γυμναστική, να χάσουμε λίγα κιλάκια που έχουμε πάρει, να είμαστε όμορφοι, ωραίοι. Ετοιμάζομαι να παντρευτώ με τη γυναίκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ήρεμος. Δεν θέλω να βλέπω όλα αυτά τα τσι@@@κια να βγαίνουν να μιλάνε και να κάνουν κακό στη σκηνή. Από εμένα φέτος θα δείτε καλή μουσική, λιγότερους τσακωμούς, περισσότερη αγάπη. Όσοι είστε εδώ, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Είμαι εδώ επειδή εσείς με έχετε φέρει εδώ», είπε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στη ζωή του και δείχνει να έχει βρει τον εαυτό του, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Μπορεί στο προφίλ του στο Instagram να έχει μόνο μία φωτογραφία μαζί της, ωστόσο σε story του έχει μοιραστεί διάφορες στιγμές τους, όπως το ταξίδι τους στην Ιαπωνία. Πριν από αρκετό καιρό συγκεκριμένα, βρέθηκαν στο Τόκιο και τα βίντεο από τις βόλτες τους και τα φαγητά που έτρωγαν στα εστιατόρια έκαναν τον γύρο του διαδικτύου μέσα από το προφίλ της αγαπημένης του τράπερ στο Tik Tok. Μάλιστα, σε ένα από αυτά, φαίνεται το φιλί του καλλιτέχνη στο μάγουλο της καλής του.

Δείτε επίσης: Η χλιδάτη ζωή με τα χιλιάρικα που ξοδεύει καθημερινά & τα ταξίδια - Η τρυφερή έκπληξη στην σύντροφό του για τα γενέθλια της