Μαρίνα Σάττι: Απομάκρυνε το μικρόφωνο για να μην ακουστούν τα κλάματά της - Η στιγμή που "έσπασε" πάνω στη σκηνή

Πολύ ιδιαίτερος ο λόγος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Απομάκρυνε το μικρόφωνο για να μην ακουστούν τα κλάματά της - Η στιγμή που

Η Μαρίνα Σάττι αυτό το διάστημα πραγματοποιεί συναυλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, ερμηνεύοντας τα νέα τραγούδια της και προσφέροντας ένα show που όποιος παρευρίσκετε δεν θα μπορεί να ξεχάσει (δείτε εδώ τι συνέβη με την Έφη Θώδη στη σκηνή). Πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη περίοδο, όμως, για την ίδια, καθώς ακόμα πενθεί τον πατέρα της που έφυγε από τη ζωή λίγο πριν εκείνη φύγει για την Σουηδία και την Eurovision.

Κάθε φορά, λοιπόν, που ερμηνεύει το νέο τραγούδι της "Αχ θάλασσα", το οποίο είναι αφιερωμένο σε εκείνον, συγκρατεί με δυσκολία τα δάκρυά της. Στο live της στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, την κατέγραψαν την ώρα που έπαιζε το κομμάτι και εκείνη απομάκρυνε το μικρόφωνο από το στόμα της για να μην ακούγεται το κλάμα και η συγκίνησή της.

Η συγκίνηση της Μαρίνας Σάττι στη συναυλία της

Αντίστοιχο σκηνικό είχε συμβεί και πριν από λίγες ημέρες, στην Τεχνόπολη στην Αθήνα, όπου εκεί "έσπασε" τη σιωπή της και έκανε μία πολύ συγκινητική αναφορά στον πολυαγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας - δείτε εδώ.

Εντωμεταξύ, για το συγκεκριμένο τραγούδι έστειλε εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι ο συνθέτης Μιλτιάδης Κασσάρας όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι, το τραγούδι «Αχ, θάλασσα», είναι κλεμμένο από δική του ομότιτλη δημιουργία, γι' αυτό και ζητάει να σταματήσει η αναπαραγωγή σε οποιοδήποτε μέσο, καθώς και να αντικατασταθεί το όνομα της ερμηνεύτριας με το δικό του στη θέση του συνθέτη.

Ο δικηγόρος του δημιουργού, Γιάννης Νισύριος, μίλησε στην εκπομπή του MEGA για την υπόθεση και έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Για την ιστορία, ακολουθεί το κομμάτι του κ. Κασσάρα:

Σε αντιπαράθεση με εκείνο της Μαρίνας Σάττι:

«Ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι οι 4 νότες που το αποτελούν είναι ακριβώς οι ίδιες, πανομοιότυπες στον χρόνο, στον ήχο και σε όλα τα χαρακτηριστικά. Δεν είναι μόνο αυτό, υπάρχει ένα μέρος από συγχορδίες που είναι πανομοιότυπες και σπάνιες, που χρησιμοποιεί ο κ. Κασσάρας. Τις ίδιες χρησιμοποιεί και το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι», είπε ο δικηγόρος.

«Ο ίδιος θεωρεί ότι είναι καλή η ερμηνεία της Μαρίνας Σάττι. Δεν έχει πρόθεση αντιδικίας, απλά θέλει να αποκατασταθεί η πραγματικότητα», συμπλήρωσε εν συνεχεία ο κ. Νισύριος αφότου διαβάστηκε το εξώδικο στην εκπομπή του MEGA - δείτε εδώ τι απάντησε η δισκογραφική.