Μαριάντα Πιερίδη ξέσπασε κατά του Αλέξανδρου Κοψιάλη: «Θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις! Θα την πλήρωνε και ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά από ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης με τον Φειδία Παναγιώτου στο Youtube, όπου, μεταξύ άλλων, έβαζαν ακραίες δοκιμασίες σε νεαρά παιδιά που συναντούσαν στον δρόμο για να κερδίσουν κάποια χρήματα, όπως για παράδειγμα να μασήσουν γόπα τσιγάρου.

Ο ίδιος διέγραψε το απόσπασμα από το βίντεο και ο Ευρωβουλευτής Φειδίας έδωσε την απάντησή του (δείτε την εδώ), ωστόσο η οργή του κόσμου δεν έχει κοπάσει ακόμη και το θέμα αυτό συζητήθηκε και στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου.

Η αντίδραση της Μαριάντας Πιερίδη για τον σάλο με το βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη και του Φειδία Παναγιώτου

Η Μαριάντα Πιερίδη, συγκεκριμένα, τα έβαλε με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη, επισημαίνοντας: «Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης έχει και άλλα παρατράγουδα πίσω του, δεν ήταν το πρώτο...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε για τις δοκιμασίες που έβαζαν στα παιδιά: «Πρόκειται για ανήλικο παιδί, το παιδί που μάσησε την γόπα. Εγώ αν ήμουν μάνα αυτού του παιδιού θα του είχα αλλάξει τα φώτα στις μηνύσεις. Θα την πλήρωνε και ο συγκεκριμένος και η οικογένειά του...».

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν είχε δημιουργηθεί αντίστοιχος ντόρος με βίντεο του συγκεκριμένου youtuber, όπου έδειχνε πως μαζί με έναν φίλο του και έναν αστυνομικό βοήθησε στη σύλληψη ενός παιδόφιλου - δείτε εδώ αναλυτικά.