Ντάνιελ Νούρκα: «Νομίζω ότι είναι λίγο αδιάκριτη...» - Η αντίδρασή του σε συγκεκριμένη ερώτηση που του κάνουν για το Survivor

Πέρασαν μέρες από τη νίκη του και ακόμα δεν έχει συνέλθει πλήρως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ντάνιελ Νούρκα: «Νομίζω ότι είναι λίγο αδιάκριτη...» - Η αντίδρασή του σε συγκεκριμένη ερώτηση που του κάνουν για το Survivor

Ο Ντάνιελ Νούρκα παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, και μίλησε για το Survivor, αφού πέρασε λίγος καιρός και κατάφερε να επιστρέψει κανονικά στην ρουτίνα του, με την οικογένειά του, τους φίλους και την σύντροφό του - δείτε την εδώ.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, στο παρελθόν του, στις δουλειές που έχει κάνει, ενώ αποκάλυψε ποια είναι η ερώτηση που του έχουν κάνει και τον έχουν φέρει σε δύσκολη θέση και σχετίζεται με τα χρήματα που έχει κερδίσει από το παιχνίδι - δείτε εδώ πόσα είναι.

Η εξομολόγηση του Ντάνιελ Νούρκα

«Η αλήθεια είναι πως μέρα με την ημέρα είμαι καλύτερα. Τις πρώτες μέρες ήταν όλα too much, συνειδητοποιώ όμως σιγά σιγά ότι το Survivor τελείωσε. Προσπαθώ να μπω στους ρυθμούς μου. Μια σκέψη που είχα μέσα στο παιχνίδι είναι ότι βγαίνοντας θα ήθελα πάρα πολύ να συναναστραφώ κόσμο και είναι κάτι το οποίο εν τέλει θέλω τον χρόνο μου για να το κάνω», είπε αρχικά και ανέφερε:

«Δεν μπορώ να πω ότι με έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο αδιάκριτη η ερώτηση που, κάπως, καταλήγει στο "πόσα έπαιρνες;". Μου έχει τύχει μεμονωμένες φορές και για μένα, ναι, είναι λίγο αδιάκριτο».

«Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές πέραν της υποκριτικής. Κατά βάση, όμως, δούλευα σαν σερβιτόρος για να βιοποριστώ. Μου έχει τύχει και δύσκολος και αγενής πελάτης μέσα στους τόσους πελάτες που έχω σερβίρει, αλλά εντάξει», δήλωσε σε άλλο σημείο.