Ανανεωμένη η Φαίη Σκορδά: Έβγαλε τις τρέσες - Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνισή της με το νέο της κούρεμα

Της πάει πολύ!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φαίη Σκορδά
Instagram / Φαίη Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές μετά το τέλος του Fay's Time στο κανάλι του ΣΚΑΙ (δείτε εδώ τη στιγμή που βούρκωσε και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε) και απολαμβάνει το ελεύθερο χρόνο της με τα παιδιά, τους φίλους της, αλλά και τον εαυτό της. Κάνει πράγματα που της αρέσουν χωρίς να την πιέζει ο χρόνος και μέσα σε όλα θέλησε να κάνει καμία αλλαγή στην εμφάνισή της.

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ανέβασε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από το κομμωτήριο και χωρίς να έχει αποκαλύψει σε κανέναν τι σκόπευε να κάνει, ξαφνικά δημοσίευσε βίντεο με το νέο της κούρεμα. Αποφάσισε να βγάλει τις τρέσες και να κόψει περισσότερο τα μαλλιά της και πλέον η παρουσιάστρια έχει κοντό καρέ, που της ταιριάζει απόλυτα.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Φαίης Σκορδά

Δεν πείραξε καθόλου το χρώμα, καθώς σε αυτό έχει κατασταλλάξει εδώ και χρόνια, αλλά χρειαζόταν μία ανανέωση και το τόλμησε. Έκανε και ελαφριές μπούκλες για να ολοκληρώσει το look της και να δώσει λίγο σχήμα και όγκο και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούσαν φήμες πως η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε σχέση με γνωστό επιχειρηματία του χώρου και μάλιστα ήταν μαζί στις διακοπές της στην Μύκονο. Ο λόγος για τον Γιώργο Μπαρμπαρλιά, με τον οποίο ήταν μαζί στην παρέα στο νησί των ανέμων.

Στα social media μάλιστα, ανέβηκε και φωτογραφία στην οποία είναι σε γνωστό beach bar όπου διασκέδασαν μαζί με φίλους - δείτε την εδώ - κάνοντας τις φήμες να φουντώσουν ακόμα παραπάνω. Μάλιστα, μετά την επιστροφή της στην Αθήνα, οι συνεργάτες της στο Fays Time δεν σταμάτησαν να την πειράζουν για τις διακοπές της στο νησί των ανέμων - δείτε τι ειπώθηκε στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Την Πέμπτη 4/7 όμως, η Φαίη Σκορδά θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και να απαντήσεις στις εν λόγω φήμες για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με το τι τελικά ισχύει και τι όχι!

«Εγώ θα πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο. Επίσης, να πω κάτι, αν πάω για φαγητό με τον κύριο Λυκουρέζο, παρακαλώ πολύ τους συναδέλφους δημοσιογράφους - καταλαβαίνω και κατανοώ ότι θέλετε να με δείτε ευτυχισμένη και ερωτευμένη - να μην γράφουν... Δηλαδή καταντάει και λίγο αστείο!», σχολίασε αρχικά με αφορμή ρεπορτάζ που πρόβαλλαν στην εκπομπή.

Και είπε ξεκάθαρα, χωρίς ωστόσο να αναφέρει ονόματα: «Είμαι μέσα στο σπίτι κλειδωμένη, γιατί είσαι κλειδωμένη; Χρόνια ολόκληρα! Πάω να βγω μια βόλτα, σώνει και ντε ότι είμαι με κάποιον. Δεν είμαι!».