Ερωτευμένος ξανά ο Τζώνη Καλημέρης - Αυτή είναι η γνωστή καλλονή παρουσιάστρια που του έχει κλέψει την καρδιά

Έγινε γνωστό 2 χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Χριστίνα Κοντοβά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ήταν Δεκέμβρης του 2022 όταν αποκαλύφθηκε πως ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την υιοθεσία της μικρής Ada, με το πρώην ζευγάρι να κρατά πολύ καλές σχέσεις και να πραγματοποιεί κοινές εξόδους ακόμη και μετά τον χωρισμό, για χατίρι του παιδιού.

Έκτοτε δεν είχε ακουστεί τίποτα για την προσωπική ζωή των δύο αγαπημένων αυτών προσώπων. Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου, ωστόσο, αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, πως ο σύμβουλος διοίκησης της Barking Well Media είναι ξανά ερωτευμένος.

Δείτε επίσης: «Η Χριστίνα έκανε τρομερές προσπάθειες...» - Ο Τζώνη Καλημέρης "σπάει" την σιωπή του για τον χωρισμό του με την Κοντοβά

Αυτή είναι η σύντροφος του Τζώνη Καλημέρη

«Είναι αποκλειστικό, δεν το ξέρει κανείς. Το μάθαμε εμείς πρώτοι εδώ. Γελάνε και τα μουστάκια σου Μαριάντα! Να σας πω ότι είναι σε σχέση τους τελευταίους τρεις μήνες με την πολύ όμορφη και γνωστή Κύπρια παρουσιάστρια και δημοσιογράφο, την Ελπίδα Ιακωβίδου, η οποία κάνει εκπομπή στο ΡΙΚ. Κυκλοφορούν έξω κανονικά, δεν κρύβουν γενικότερα τον έρωτά τους, γιατί είναι πανέμορφοι και οι δυο...», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας.

«Ο Τζώνη είναι κουμπάρος μου. Την ευχή μου θα την δώσω το Σάββατο. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Θέλω να πω ότι είναι ερωτευμένοι. Είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι, αλλά και ένα εξαιρετικό κορίτσι. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει από κοντά. Την Δευτέρα θα έχω λεπτομέρειες...», δήλωσε με την σειρά της η Μαριάντα Πιερίδη, της οποίας είναι πολύ καλός φίλος και είναι πολύ χαρούμενη για εκείνον.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Κοντοβά: «Όταν ξεκίνησα να βγαίνω με τον πρώην σύντροφό μου...» - Η εξομολόγηση για την σχέση της με τον Τζώνη Καλημέρη και την κόρη της μετά τον χωρισμό

Αυτό είναι το προφίλ της παρουσιάστριας στο Instagram... - Δείτε επίσης την διαφορά ηλικίας τους, το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, τις σπουδές και τις δηλώσεις της περί γάμου.