Θάνος Πλεύρης: Με ποδοσφαιρικά ρούχα στο γήπεδο και στις κερκίδες η σύζυγος και τα παιδιά του - Με μίνι και πλατφόρμες η Λένα Παπαθεολόγου

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μερικά 24ωρα πριν πραγματοποιήθηκε ένας φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Α’ Δημοτικό Στάδιο Αργυρούπολης, ο οποίος έφερε την υπογραφή του Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και του Respect cup, υπό την αιγίδα του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης (Τμήμα Αθλητισμού) και του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου, στον οποίο συμμετείχαν πολλά πρόσωπά από την εγχώρια showbiz και όχι μόνο.

Ανάμεσά τους και ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος φόρεσε την γαλάζια εμφάνισή του και έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Στις κερκίδες για να τον υποστηρίξουν βρέθηκαν και η σύζυγός του με τα δύο τους παιδιά, τη Νίκη και τον Κωνσταντίνο, οι οποίοι δεν δίστασαν να ποζάρουν όλοι μαζί στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr.

Η σπάνια οικογενειακή στιγμή του Θάνου Πλεύρη με την σύζυγό του στο γήπεδο

Και η κόρη, αλλά και ο γιος του ζευγαριού έχουν μεγαλώσει πολύ και ο πολιτικός έλαμπε από ευτυχία που είχε και τους δύο δίπλα του. Η Λένα Παπαθεολόγου ήταν άκρως εντυπωσιακή με το ασπρόμαυρο μίνι φόρεμά της και τις πλατφόρμες της.

Δείτε επίσης: «Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι κι εσείς εδώ πέρα "πουλάτε"!» - Πυρ και μανία ο Θάνος Πλεύρης φώναζε στον Ηλιόπουλο

Θάνος Πλεύρης οικογένεια

Θάνος Πλεύρης γιος

Πριν από λίγο καιρό ο ίδιος είχε κάνει άλλη μια δημόσια έξοδο με την επί 15 χρόνια σύζυγό του, Λένα Παπαθεολόγου στο νυχτερινό κέντρο Nox, εκεί όπου τους απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές ο φακός του Youweekly.gr αποκλειστικά.

Το ζευγάρι έκλεψε όλα τα βλέμματα τόσο κατά την είσοδό του στο μαγαζί, αλλά και στη συνέχεια όσο ο Θάνος Πλεύρης και η καλή του διασκέδαζαν αγκαλιά (δείτε εδώ πόσα χρόνια κρατάει η γνωριμία τους).

Διαβάστε επίσης: «Είχα 20% πιθανότητες για να ζήσω...» - Η άγνωστη μάχη που έδωσε ο Θάνος Πλεύρης για να κρατηθεί στη ζωή

Στο σημείο αυτό δε θα μπορούσαμε να μην σχολιάσουμε το κομψό look της Λένας Παπαθεολόγου, η οποία πάντα κάνει πολύ προσεγμένες εμφανίσεις. Η ίδια λοιπόν φορούσε καμπάνα δερμάτινο παντελόνι με ψηλά τακούνια και ιδιαίτερο λευκό τζάκετ.

Θάνος Πλεύρης - Με τη σύζυγό τουΘάνος Πλεύρης - Λένα Παπαθεολόγου