Μαρία Κορινθίου: «Πολύ απλά! Η κυρία Λίτσα...» - Το σχόλιο για την αποχώρηση της Πατέρα από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες τελικά;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρία Κορινθίου: «Πολύ απλά! Η κυρία Λίτσα...» - Το σχόλιο για την αποχώρηση της Πατέρα από το Πρωινό και τον ΑΝΤ1

Η κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Summer's Cool, συνάντησε την Μαρία Κορινθίου σε εκδήλωση και η ίδια στάθηκε να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις μπροστά σε αυτή. Μίλησε για το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την πολιτική, ενώ απάντησε για τις φήμες που κυκλοφορούν έντονα το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από τον ΑΝΤ1 - δείτε εδώ τι συμβαίνει πραγματικά.

Υπενθυμίζεται πως είχε αποχωρήσει και η ίδια από το κανάλι, λίγο πριν ολοκληρωθεί η περσινή σεζόν του Πρωινού, ωστόσο η απόφασή της δεν είχε να κάνει με την διοίκηση του καναλιού, αλλά με τρία συγκεκριμένα πρόσωπα που είχαν κάνει τη ζωή της δύσκολη, όπως είχε δηλώσει - δείτε εδώ αναλυτικά την εξομολόγησή της.

Το σχόλιο της Μαρίας Κορινθίου για την πιθανότητα αποχώρηση της Λίτσας Πατέρα από τον ΑΝΤ1

«Ανά διαστήματα μου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για να ασχοληθώ με την πολιτική και στο παρελθόν, όχι μόνο προσφάτως που έγιναν γνωστά. Έχει να κάνει και θα συνάδει με την τέχνη μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή...», είπε αρχικά, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να μπει στον χώρο της πολιτικής.

Και δήλωσε για την αστρολόγου του Αμαρουσίου: «Η κυρία Λίτσα ξέρει τι κάνει. Πολύ απλά! Δε ξέρω τις συνθήκες, δε ξέρω τι έγινε και πως, αλλά, αν η κυρία Λίτσα πήρε αυτή την απόφαση, ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Θεωρώ πιο πολύ ότι είναι γεγονός το αν φεύγει η κυρία Λίτσα μετά από 35 χρόνια παρά το αν φεύγει ή έρχεται κάποιος, γιατί αυτά γίνονται».

Δείτε επίσης: Λίτσα Πατέρα: Αυτός είναι ο λόγος που δεν ήθελε να πάει στην τελευταία εκπομπή του Πρωινού - Τι συνέβη;