Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρετά τον «Τόλη» από τον «Σασμό»: «Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι θα είναι σύντομο!»

«Έτσι μου είχαν πει! Η αγάπη όμως δεν μπορεί να χωρέσει στα λίγα»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Γράφτηκε το φινάλε στον «Σασμό» μετά από τρία χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης, με τους πρωταγωνιστές της δραματικής σειράς του Alpha να αποχαιρετούν σιγά-σιγά τους ρόλους που υποδύθηκαν και αγαπήθηκαν από το κοινό.

Σειρά είχε ο Θάνος Μπίρκος, ο οποίος υποδύθηκε τον Τόλη στον «Σασμό» και ενώ στην αρχή του είχαν πει πως θα κάνει ένα σύντομο guest στον πρώτο κύκλο, τελικά έμεινε μέχρι το τέλος της σειράς.

Δείτε επίσης: «Μου βγαίνουν τα συναισθήματα που ένιωθα εκείνη την ώρα...» - "Λύγισε" ο Θάνος Μπίρκος στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα

Το «αντίο» του Θάνου Μπίρκου στον «Σασμό»

Ο Θάνος Μπίρκος αποχαιρέτησε τον ρόλο του με μία μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Και το ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Γράφτηκε η τελευταία σελίδα... Αυτό το ταξίδι όταν ξεκίνησε ήξερα ότι θα είναι σύντομο, έτσι μου είχαν πει! Η αγάπη όμως δεν μπορεί να χωρέσει στα λίγα, η αγάπη ζητάει τα πολλά να τα κάνει περισσότερα. Η αγάπη μπορεί από “συγκάτοικο” να σε κάνει “συγχωριανό”, μπορεί από “ενοχλητικό πολυλογά” να σε κάνει “κουμπάρο”. Γιατί αν όλα γίνονται με αγάπη τότε το φως είναι μονόδρομος.

Ευγνώμων για αυτά που ζήσαμε πίσω και μπροστά από τις κάμερες με όλους! Ευγνώμων για τη στήριξη το κανάλι Alpha και την παραγωγή Κάπα Studios. Ευχαριστώ τη Μιράντα Ρωσταντή που όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπε ότι υπάρχει ένας ρόλος που θα ήθελε να δοκιμάσω, ενώ δεν έβλεπε, εγώ χαμογέλασα πολύ, και κάπως έτσι ήρθε ο “Τόλης” στη ζωή μου.

Ευχαριστώ τον Κώστα Κωστόπουλο που μου εμπιστεύτηκε τον ρόλο. Αυτό το φινάλε ο “Τόλης” δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί τότε, που εκεί μέσα στο κελί έκανε πρόβα “Αντιγόνη”, στο φιναλε ανέβηκε στη σκηνή ο “Τόλης” και πήρε το μικρόφωνο.

Υ.Γ. Ο Τόλης τρεις φορές μέσα σε αυτές τις τρεις σεζόν έχει πει... Όλα καλά θα πάνε. Αν δεν πάνε όλα καλά τίποτα δεν θα έχει τελειώσει... κι έτσι έγινε! Αντίο! Εις το επανιδείν!», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Θάνος Μπίρκος.