Τα είχαν μόνο για να περνούν την ώρα τους; Χώρισαν πριν καν κλείσουν ένα χρόνο από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Αποκαλύφθηκε το τέλος της σχέσης αγαπημένου ζευγαριού της showbiz

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τα είχαν μόνο για να περνούν την ώρα τους; Χώρισαν πριν καν κλείσουν ένα χρόνο από την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση

Δυστυχώς, όσοι είναι οι γάμοι, οι εγκυμοσύνες και τα γεννητούρια της showbiz, άλλοι τόσοι είναι και οι χωρισμοί που ανακοινώνονται το τελευταίο διάστημα. Σήμερα, Τετάρτη 10 Ιουλίου, για παράδειγμα, μάθαμε για παίκτη του Survivor 2024 που χώρισε με την καλή του 1,5 χρόνο μετά - δείτε εδώ ποιος είναι - ενώ αποκαλύφθηκαν και τα δυσάρεστα για αγαπημένο ζευγάρι της ξένης showbiz.

Σύμφωνα με ξένες πηγές, ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Μάντελιν Κλάιν αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη σχέση τους μετά από περίπου ένα χρόνο σχέσης. Οι δυο τους ξεκίνησαν να βγαίνουν τον Σεπτέμβριο του 2023 και παρόλο που αρχικά προσπαθούσαν να το κρατήσουν κρυφό, δεν τα κατάφεραν και ένα μήνα αργότερα αποκαλύφθηκε το ειδύλλιό τους, γι' αυτό και αποφάσισαν να εμφανιστούν μαζί για πρώτη φορά δημόσια, σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη τον Οκτώβριο του 2023.


Γιατί χώρισαν ο Πιτ Ντέιβιντσον και η Μάντελιν Κλάιν

Όλα έδειχναν να πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, ωστόσο φαίνεται πως υπήρχαν εμπόδια ανάμεσά τους και δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν παρακάτω, χωρίς, βέβαια, κανείς από τους δύο να έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει το γεγονός κάνοντας κάποια δήλωση.

Οικείο τους πρόσωπο, όμως, αναφέρει πως ο χωρισμός τους ήταν βελούδινος, σε πολύ καλό κλίμα και οι δυο τους έχουν κρατήσει πολύ καλές σχέσεις, παρόλο που αναφέρεται πως η νεαρή ηθοποιός γνώριζε από την αρχή πως δεν τα προχωρούσε το μεταξύ τους, διότι ήθελε να διασκεδάσει και απλώς να περάσει καλά.

Δείτε επίσης: Πέρασε κιόλας ένας χρόνος: 4 ζευγάρια επώνυμων Ελλήνων που χώρισαν το καλοκαίρι του 2023

«Η Μάντελιν προβλέπει ότι η τρέχουσα σχέση της με τον Πιτ είναι απλώς μια καλή στιγμή και δεν θα είναι η τελευταία της», ανέφερε η πηγή στην αρχή της σχέσης τους.

«Πιστεύει ότι είναι ξεκαρδιστικός και διασκεδαστικός και θέλει να κάνει παρέα μαζί του, αλλά είναι 25 ετών και δεν θέλει κάτι σοβαρό, θέλει να κυνηγήσει τη διασκέδαση και πιστεύει ότι ο Πιτ σκέφτεται το ίδιο και η σχέση τους είναι μόνο για να περνούν καλά», δήλωνε επίσης.

«Δεν είναι σε καμία περίπτωση σοβαρό, το παίρνει μέρα με τη μέρα και αυτό είναι το μόνο που λειτουργεί γι' αυτήν αυτή τη στιγμή, ο Πιτ δεν πρέπει να περιμένει ότι θα είναι η αδελφή ψυχή του, δεν εκπέμπει τέτοια ενέργεια», τόνιζε.