Τάκης Φύσσας: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή – Την κρατάει περήφανος στην αγκαλιά του

Μπαμπάς και κόρη είναι πολύ δεμένοι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μπορεί να έχει μεγαλώσει και να έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα, ωστόσο για τον Τάκη Φύσσα η Ραφαέλα θα είναι πάντα η μικρή του κόρη, για την οποία και δηλώνει περήφανος με κάθε αφορμή που του δίνει. Η 19χρονη κοπέλα είναι αρκετά ενεργή στα social media, και ειδικά στο TikTok, απ' όπου φυσικά δεν γινόταν να λείπει ο πατέρας της.

Το βίντεο του Τάκη Φύσσα με την κόρη του

Μόλις πριν από λίγες ώρες ανέβασε βίντεο με τον Τάκη Φύσσα που έδειξε για ακόμα μία φορά ότι έχουν χτίσει μία όμορφη σχέση μέσα στα χρόνια. Μπαμπάς και κόρη χορεύουν μαζί, με τον παλαίμαχο αριστερό μπακ να την κρατάει αγκαλιά στο τέλος.

Φυσικά δεν έλειψαν τα κολακευτικά σχόλια και για τους δύο, αφού ο Τάκης Φύσσας έχει παραμείνει ίδιος μέσα στα χρόνια, κάτι που σημείωσαν αρκετοί followers της κόρης του. Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που, μεταξύ σοβαρού και αστείου τον θέλουν για... πεθερό.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Τι δήλωνε ο Τάκης Φύσσας για τον γάμο του

Καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4, ο Τάκης Φύσσας είχε απαντήσει αν ανέβαλε τελικά τον γάμο με τη σύζυγό του Χριστίνα για τον τελικό του Euro 2004, όπως ακουγόταν εκείνη την περίοδο -η τελετή πραγματοποιήθηκε μόλις 5 μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Εθνική.

«Είναι αστικός μύθος. Είχα πει στη γυναίκα μου ότι "Κοίτα, θα συμμετάσχω μετά από πάρα πολλά χρόνια με την Εθνική μας ομάδα. Μετά από 24 χρόνια πάμε σε ένα τόσο μεγάλο τουρνουά, θέλω να ευχαριστηθώ τα παιχνίδια. Κάποια στιγμή θα γυρίσουμε, θα θέλω να δω τα παιχνίδια". Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε στο τελικό, της είχα πει ότι θέλω να δω τον τελικό με τους φίλους μου. Δεν έγινε έτσι! Τελικά έπαιξα στον τελικό, ήρθα στις 5 Ιουλίου στην Ελλάδα και στις 9 παντρευτήκαμε, όπως τα προσκλητήρια έγραφαν!», είπε ο Τάκης Φύσσας.