Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Συγκινημένη μετά τον ορισμό της ως σημαιοφόρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Αγκαλιά με τη γαλανόλευκη δηλώνει υπερήφανη

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας
Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Ανδρέας Νικολαρέας

Μετά από ψηφοφορία η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή όρισε για σημαιοφόρους της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Πριν από λίγη ώρα η πρωταθλήτρια του βάδην έκανε την πρώτη της ανάρτηση, αγκαλιά με την ελληνική σημαία, ευχαριστώντας την Ε.Ο.Ε. για την επιλογή της.

Όπως τόνισε, το επιφορτισμένο πρόγραμμα που ακολουθεί, ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι, δεν της επιτρέπει να νιώσει πλήρως τη χαρά για την ανταμοιβή των κόπων μιας ζωής. Ωστόσο η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν έκρυψε τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια της που θα μπει στην σπουδαιότερη αθλητική διοργάνωση κρατώντας εκείνη την ελληνική σημαία.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη οι σημαιοφόροι της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η ανάρτηση της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη ως σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής

«Η απόφαση της Ε.Ο.Ε. να με ορίσει μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σημαιοφόρο της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με γεμίζει συγκίνηση και υπερηφάνεια. Για κάθε αθλήτρια και για κάθε αθλητή, το να κρατάει τη σημαία της χώρας του στην τελετή έναρξης της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης στην ιστορία του κόσμου, είναι η ύψιστη τιμή.

Τέτοιες στιγμές τα όνειρα, οι προσδοκίες, οι κόποι και οι αγώνες μιας ζωής ολόκληρης αφιερωμένης στον Αθλητισμό περνούν αστραπιαία από το μυαλό, αλλά αμέσως οι ανάγκες της προετοιμασίας σε προσγειώνουν στις απαιτήσεις των ημερών που έρχονται. Στο Παρίσι, όλα τα παιδιά της ελληνικής Ολυμπιακής αποστολής, θα κάνουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε, ώστε για ακόμα μία φορά να σηκώσουμε ψηλά τα ελληνικά χρώματα» έγραψε στο μήνυμά της η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ανάρτηση