Συγκλονίζει η Τραϊάνα Ανανία για την παρενόχληση: «Έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, αυτό που ένιωσα...»

«Ήμουν στην έκτη δημοτικού»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Η Τραϊάνα Ανανία βρέθηκε καλεσμένη στο podcast της Δάφνης Καραβοκύρη, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη όταν ήταν στο δημοτικό. Η ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο άνθρωπος που την παρενόχλησε ήταν ιερέας, στον οποίο είχαν εξομολογηθεί κι άλλοι μαθητές, στα πλαίσια μίας δραστηριότητας που οργάνωνε το σχολείο.

Συγκεκριμένα τόνισε πως, όταν εκείνος έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι της, κατάλαβε πως βρισκόταν σε στύση εκείνη την ώρα. Η Τραϊάνα Ανανία τόνισε πως τότε δεν το είπε σε κανέναν, ενώ πλέον δεν μπορεί να θυμηθεί το πρόσωπό του, ούτε το όνομα του, αλλά δεν ξεχνάει το περιστατικό.

Δείτε επίσης: Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα μιλήσω μαζί σου γι’ αυτό! Δηλαδή πώς να στο πω;» - Η αντίδραση της Καινούργιου στις επιθετικές απαντήσεις της

Η εξομολόγηση της Τραϊάνας Ανανία για την παρενόχληση

«Στα πλαίσια μιας εξομολόγησης -κανονικής που πας κι εξομολογείσαι στον πάτερα- είχα βιώσει στύση από εκείνον. Δεν ήταν ακριβώς ο πάτερ του σχολείου αλλά της κοινότητας μέσα από το σχολείο που είχε προκύψει, είχα βιώσει αυτό. Πώς τον λένε, δεν θυμάμαι. Ποιος είναι, δεν θυμάμαι, δεν μπορώ να πω ποιος είναι, αλλά αυτό έχει γίνει», ανέφερε αρχικά η Τραϊάνα Ανανία.

«Δεν ήμουν μέσα στο σχολείο όταν συνέβη αυτό, ήμουν σε μια δραστηριότητα του σχολείου, εξωσχολική. Ήταν κι αυτός εκεί και εξομολογούσε, πήγα να εξομολογηθώ. Την ώρα που του έλεγα τι νιώθω για τον Δημητράκη που είμαι ερωτευμένη, και μου έλεγε αυτός, “πες μου κι άλλα, πες μου κι άλλα”, και όταν μετά μου είπε, “έλα να σε εξομολογήσω” και μου έβαλε το ράσο πάνω από το κεφάλι μου, το πράγμα που ένιωσα δεν ήταν κανονικό. Έγινε αυτό. Ήμουν πέμπτη ή έκτη δημοτικού. Δεν το είπα σε κανέναν τότε», διευκρίνισε η Τραϊάνα Ανανία στη συνέχεια της κουβέντας.