Άννα Βίσση: Για πρώτη φορά με τα εγγόνια της στην Κύπρο – Επισκέφτηκαν τη γενέτειρά της

Λατρεύει τις στιγμές μαζί τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Με την Σοφία Καρβέλα, Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας
Με την Σοφία Καρβέλα, Φωτογραφία: NDP Photo Agency/Νίκος Δρούκας

Μπορεί στην πορεία την χρόνων να έγινε η απόλυτη Ελληνίδα σταρ στον χώρο του τραγουδιού, αλλά όταν κλείνουν τα φώτα αφοσιώνεται στην οικογένειά της. Μπορεί να μην είναι μία συμβατική γιαγιά, αλλά η Άννα Βίσση λατρεύει να περνάει όμορφες στιγμές μαζί με τα εγγόνια της, Νέστορα και Νίκο, ενώ με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία επισκέφτηκε τον τόπο καταγωγής της, την Κύπρο.

Εκεί γεννήθηκε και μεγάλωσε η τραγουδίστρια, και κρατάει τις ωραιότερες αναμνήσεις μαζί με τους γονείς της, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως έδωσε το όνομα του πατέρα της (Νέστορας) στον μικρό της εγγονό. Η Άννα Βίσση επισκέφτηκε για πρώτη φορά τη γενέτειρά της μαζί με τα εγγόνια της, όπως αποκάλυψε, και εμφανίστηκε απόλυτα ενθουσιασμένη που κι εκείνα γνωρίζουν τους αγαπημένους της τόπους.

Δείτε επίσης: Άννα Βίσση: Ριζική αλλαγή για την τραγουδίστρια - Ποζάρει με το καινούργιο look στα μαλλιά της

Η Άννα Βίσση έχει αδυναμία στα εγγόνια της

Πριν από λίγες ώρες η Άννα Βίσση δημοσίευσε μερικά οικογενειακά στιγμιότυπα από την άφιξή τους στη Λάρνακα με τα δυο εγγόνια της να δείχνουν ενθουσιασμένα. Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, τη μεγάλη αδυναμία που έχει στους γιους της Σοφίας Καρβέλα, με τους οποίους και προσπαθεί να αξιοποιεί την κάθε στιγμή.

Άλλωστε, όταν δεν την επισκέπτονται εκείνοι από τη Νέα Υόρκη, όπου κατοικούν μόνιμα, η Άννα Βίσση δεν διστάζει να κάνει εκείνη το υπερατλαντικό ταξίδι για να βρεθεί στο πλευρό τους. Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε:

Άννα Βίσση με εγγονούς στην Κύπρο

Η αντίδραση της Άννας Βίσση για τις λιποθυμίες στη συναυλία της

Πάντως σημειώνεται πως δεν πήγαν όλα ρόδινα στις πρόσφατες συναυλίες της, με την Άννα Βίσση πάντως να δείχνει απόλυτο επαγγελματισμό και να διακόπτει το πρόγραμμα, όταν διαπίστωσε πως ορισμένοι fan της είχαν λιποθυμήσει.

«Προχωρήστε γρήγορα, γρήγορα, γρήγορα! Ευθεία και προς τα αριστερά πηγαίνετε. Τρέχουμε παιδιά. Μπράβο! Ευχαριστούμε. Πώς το βλέπετε το παιδί; Εντάξει είναι; Κι εκεί παιδιά!», ακούγεται να λέει η Άννα Βίσση στο βίντεο που παρουσίασε η εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως λόγω της ζέστης τα δύο κορίτσια αισθάνθηκαν αυτή την αδιαθεσία, ωστόσο λίγο μετά συνήλθαν, χωρίς να αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα.