Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, μας γέμισε θλίψη και πολλά “γιατί”»

Δύσκολες ώρες για την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Βυθίστηκε στο πένθος η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας», έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης. Ο άτυχος άνδρας, πέρα από στέλεχος του κόμματος, ήταν στην προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Καστοριάς πριν από περίπου μία δεκαετία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης πέθανε από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 62 ετών, ενώ η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/7) στις 11.00 στο Μελάνθιο. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου τον αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η απάντηση στον Μπέο για τη σεξουαλική παρενόχληση - «Δεν είναι αστείο! Είναι προκλητικό να...»

Το μήνυμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Παναγιώτη Ουσταμπασίδη

«Έφυγε από κοντά μας ξαφνικά, απροειδοποίητα, ένας άνθρωπος δικός μας, ο Παναγιώτης Ουσταμπασίδης, ο χαμογελαστός, αεικίνητος, αστείρευτος Παναγιώτης. Και μας γέμισε θλίψη και πολλά “γιατί”…

Τον αποχαιρετάμε με συγκίνηση κι ευγνωμοσύνη… Είναι τύχη μεγάλη να πορεύεσαι με ανθρώπους απλούς, άδολους, ατόφιους, που αγαπούν τον άνθρωπο και προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο… Παναγιώτη μας, καλό σου ταξίδι!

Άφησες ένα ξεχωριστό δικό σου αποτύπωμα σε αυτόν τον κόσμο, έδωσες αγάπη, έδωσες μάχες με αξιοπρέπεια και χαμόγελο, διεκδίκησες το δικό σου δρόμο κι αφήνεις πίσω τη δική σου παρακαταθήκη ανθρωπιάς, που δεν θα αφήσουμε να σβήσει!» έγραψε στην ανάρτησή της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.