Δέσποινα Μοιραράκη – Στέλνει μήνυμα μετά τις περιπέτειες που πέρασε: «Σας τρόμαξα, το ξέρω και ζητώ συγγνώμη»

Τέλος καλό, όλα καλά

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγες μέρες μετά το τροχαίο που είχε, καθώς και τις περιπέτειες που πέρασε με την αστυνομία, η Δέσποινα Μοιραράκη έστειλε το πρώτο της μήνυμα θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Θυμίζουμε ότι η επιχειρηματίας ενεπλάκη σε ατύχημα, καθώς λιποθύμησε την ώρα που οδηγούσε, χτύπησε σε παρκαρισμένα οχήματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. «Αντί να πατήσω φρένο, πάτησα το γκάζι και το αυτοκίνητο έφυγε. Αν δεν ήταν ένα άλλο αυτοκίνητο και δυο μηχανές έχω θα βρισκόμουν στον τοίχο», έλεγε χαρακτηριστικά στο Πρωινό η Δέσποινα Μοιραράκη, αποδίδοντας το τροχαίο στην κούραση και στην πίεση που περνούσε τις τελευταίες μέρες.

Δείτε επίσης: Δέσποινα Μοιραράκη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τροχαίο - «Ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη, φαίνεται ότι...»

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, λίγες μέρες αργότερα, η Δέσποινα Μοιραράκη είχε ακόμα μία περιπέτεια, καθώς πέρασε κόκκινο φανάρι, ακολούθησε μια μίνι καταδίωξη από αστυνομικούς και της αφαιρέθηκε το δίπλωμα.

Το μήνυμα της Δέσποινας Μοιραράκη

Στο βίντεο που μοιράστηκε η Δέσποινα Μοιραράκη, είπε μεταξύ άλλων: «Σας τρόμαξα, το ξέρω και ζητώ συγγνώμη. Δεν το ήθελα όμως. Θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για την αγάπη σας και την αμέριστη υποστήριξή σας στο πρόσωπό μου. Αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω τον αγώνα της ζωής μου και πάνω απ' όλα μεγάλη χαρά».

Δείτε παρακάτω το βίντεο: