Απόστολος Γκλέτσος: «Η δήλωση "το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές" ήταν πατρική και ιερή»

Η αναφορά του στον πρόσφατο ξυλοδαρμό 15χρονου από τον πατέρα του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος το βράδυ της Τρίτης 9 Ιουλίου. Μεταξύ άλλων ο ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας αναφέρθηκε στην περιβόητη δήλωση του ότι «το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές», την οποία έκανε μάλιστα σε μία εποχή που δεν συζητούσαμε καν για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

«Ήμουν δήμαρχος τότε, συνέβαιναν και μάθαινα διάφορα, οπότε έκανα αυτή τη δήλωση. Στη Στυλίδα το πήραν με τον καλύτερο τρόπο. Είπα ότι αυτή ήταν μια πατρική και ιερή δήλωση, ενώ κάποιοι “δημοσιογραφίζοντες” χαμογελούσαν και πίστευαν πως έχω ανάγκη. Ποια ανάγκη μπορούσα να έχω να βγω και να πω αυτό; Δεν με ρώτησε κανείς, από μόνος μου το είπα. Το έκανα για αυτά τα παιδιά και τώρα το 2024 έρχεται γρονθοκοπείται ένα 15χρονο πλάσμα», τόνισε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε επίσης: Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν πήγα στην Επίδαυρο και έκανα σίριαλ γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα»

«Είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος ρωτήθηκε αμέσως μετά αν έχουν αλλάξει πράγματα από τότε που έκανε αυτή τη δήλωση, όπου απάντησε πως: «Στην επαρχία δεν έχει προχωρήσει καθόλου η κοινωνία. Εγώ δουλεύω στην Κύπρο, όπου κάνω γυρίσματα, και ζω στην επαρχία. Δεν έχει προχωρήσει καθόλου, και είναι περίεργο. Τι δεν μπορούν να καταλάβουν; Είναι σαν να μέμφεσαι τον άλλον γιατί είναι μελαχρινός. Αυτή είναι η ουσία».

«Στο σπίτι μου μεγάλωσα τόσο προοδευτικά. Αυτά δεν τα διάβασα, τα άκουσα από τον πατέρα μου και τη μάνα μου, μην σου πω και από τους παππούδες μου. Αυτό ακριβώς το έχω ακούσει στο σπίτι μου σαν παιδάκι, ότι είναι σαν να κοροϊδεύεις κάποιον επειδή είναι μελαχρινός. Τελειώσαμε εκεί. Γιατί να κοροϊδέψεις κάποιον για αυτό; Θα ήμουν 3-4 ετών όταν το άκουσα», εξομολογήθηκε εν συνεχεία ο Απόστολος Γκλέτσος.